دانلود و خرید کتاب ورود به دنیای متاورس زهرا محسنی راد

کتاب ورود به دنیای متاورس

انتشارات:سنجاق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب ورود به دنیای متاورس

کتاب ورود به دنیای متاورس نوشتهٔ زهرا محسنی راد است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است. این کتاب به بررسی عمیق دگرگونی‌های وجودی انسان در عصر ظهور متاورس می‌پردازد و با روایتی داستانی از شخصیت «پارسا» و تحلیل‌های فلسفی و علمی، چالش‌های هویت، خودآگاهی و واقعیت را در جهان‌های دیجیتال کاوش می‌کند. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ورود به دنیای متاورس

زهرا محسنی راد در کتاب ورود به دنیای متاورس بیان کرده است که ما در آستانهٔ یکی از رادیکال‌ترین و بنیادی‌ترین دگرگونی‌ها در تاریخ تمدن بشر ایستاده‌ایم. این تغییرات، نه صرفاً سطحی و مربوط به ابزارها یا امکانات زندگی روزمره هستند، بلکه دگرگونی‌هایی اساسی در معنا و ماهیت انسان بودن را رقم می‌زنند. تا به امروز، هویت انسان به بدن، حافظه، محیط فیزیکی و تعاملات اجتماعی در دنیای واقعی گره خورده بود، اما با ظهور فناوری‌هایی نظیر متاورس، هوش مصنوعی، واقعیت افزوده و انتقال ذهن، این امکان پدید آمده است که نه‌تنها محیط زیست انسان، بلکه خود انسان نیز دچار بازتعریف شود. برای نخستین‌بار در تاریخ، این فرصت (یا چالش) پیش آمده است که خودآگاهی از بدن جدا شود۷ خاطرات بازنویسی شوند، هویت به‌صورت کد منتقل شود و و مرزهای بین طبیعی و مصنوعی محو گردند. این دگرگونی، شبیه انقلاب صنعتی یا حتی انقلاب دیجیتال نیست؛ بلکه انقلابی در ساحت وجودی انسان است. این انقلاب دربارهٔ این است که انسان کیست، چه می‌خواهد بشود و آیا این اختیار را دارد که خود را بازطراحی کند یا نه. نویسنده در مقدمهٔ کتاب بیان کرده است که وقتی برای نخستین‌بار نام «متاورس» را شنید، مانند بسیاری، آن را آینده‌ای از بازی‌های واقعیت مجازی، جلسات کاری با آواتارها یا شبکه‌های اجتماعی غوطه‌ور تصور می‌کرد، اما هرچه بیشتر در لایه‌های این مفهوم فرو رفت، متوجه شد با چیزی بسیار بنیادی‌تر روبه‌رو است: جهانی که در آن، آگاهی انسان می‌تواند از مرزهای جسم، مکان، زمان و حتی مرگ عبور کند. کتاب ورود به دنیای متاورس حاصل سال‌ها دغدغهٔ شخصی نویسنده در پیوند میان فناوری، ذهن و هویت است. این کتاب فقط دربارهٔ فناوری نیست. دربارهٔ ماست، انسان امروز، انسانی که در حال عبور است؛ از محدودیت‌های فیزیکی، از واقعیت‌های تثبیت‌شده و از تعاریف کلاسیکی که قرن‌ها برای خود داشته‌ایم.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب ورود به دنیای متاورس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان به فلسفهٔ فناوری، آینده‌پژوهی، علوم شناختی و هر کسی که به تأثیرات عمیق متاورس بر هویت و جامعهٔ انسانی می‌اندیشد، پیشنهاد می‌شود.

فهرست کتاب ورود به دنیای متاورس

فصل ۱: آشنایی با متاورس

مقدمه‌ای جامع دربارهٔ ماهیت متاورس، خاستگاه‌ها، مفاهیم کلیدی و آیندهٔ این بستر در حال ظهور. هدف این فصل، آماده‌سازی ذهن خواننده برای ورود به جهان‌هایی است که در فصول بعدی روایت می‌شوند.

فصل ۲: فناوری‌های بنیادین متاورس

مروری بر تکنولوژی‌های زیرساختی مانند واقعیت مجازی (VR)، واقعیت افزوده (AR)، بلاکچین، توکن‌های غیرمثلی (NFT)، اینترنت اشیاء (IoT) و هوش مصنوعی (AI) که متاورس را امکان‌پذیر می‌سازند.

فصل ۳: اقتصاد و تجارت در متاورس

این فصل به ساختار اقتصادی دنیای متاورس می‌پردازد: دارایی‌های دیجیتال، مشاغل نوین، اقتصاد مبتنی بر داده و مفهوم مالکیت در فضای غیرمادی.

فصل ۴: زندگی اجتماعی در متاورس

کاوشی در روابط انسانی در محیط‌های مجازی، شکل‌گیری جوامع دیجیتال، تغییر در سبک زندگی و پیدایش هنجارهای جدید.

فصل ۵: پارسا در آینهٔ جهان‌های موازی

از این فصل به بعد، روایت داستانی محور اصلی می‌شود. پارسا، شخصیت محوری، تجربیات موازی خود را در نسخه‌های مختلف متاورس با هویت‌های متفاوت، تصمیمات گوناگون و خاطرات متضاد آغاز می‌کند.

فصل ۶: در پی خودِ دیگر

پارسا به مرحله‌ای می‌رسد که در میان تمام نسخه‌های خود در متاورس، به دنبال «منِ واقعی» می‌گردد. این فصل ترکیبی از داستان و تحلیل فلسفی دربارهٔ هویت، خودآگاهی و آگاهی پراکنده است.

فصل ۷: هویت‌های متعدد، مالکیت یک ذهن

پارسا با چالش حقوقی و روان‌شناختی جدیدی روبرو می‌شود: اگر چندین نسخه از شما وجود داشته باشد، چه کسی صاحب ذهن و تجربهٔ شماست؟ و کدام نسخه «اصیل» است؟

فصل ۸: قوانین شکننده

در این فصل، تضاد میان قوانین طبیعی جهان فیزیکی و قوانین قابل برنامه‌ریزی متاورس آشکار می‌شود. پارسا درمی‌یابد که در این جهان، گرانش، زمان و حتی مرگ قابل تنظیم هستند—اما به چه بهایی؟

فصل ۹: ذهنی که عبور کرد

ایدهٔ انتقال کامل ذهن انسان به متاورس برای همیشه در این فصل مطرح می‌شود. پارسا باید تصمیم بگیرد: آیا خودش را رها کند تا نسخهٔ دیجیتالی‌اش به تنهایی به حیات ادامه دهد؟

فصل ۱۰: بازآفرینی انسان

در فصل دهم، مفهوم انسان بودن در جهان دیجیتال بازتعریف می‌شود. پارسا نه تنها عبور می‌کند، بلکه تن به فرآیند بازطراحی خود می‌دهد.

فصل یازدهم: چشم‌انداز آینده

در این فصل چشم‌اندازی از آیندهٔ متاورس ارائه شده است.

بخشی از کتاب ورود به دنیای متاورس

«یکی از جذاب‌ترین جنبه‌های بازنویسی انسان، توانایی سازگارسازی تجربیات و دانش گذشته با افق‌های نوآورانه آینده است:

- نمودارهای زمانی و گراف‌های روند پیشرفت فناوری می‌توانند تصویر روشنی از مسیر تحول ارائه دهند؛ به گونه‌ای که از ظهور مفاهیم اولیه متاورس و انتقال ذهن، تا به امروز فرآیند بازنویسی هویت به صورت پیوسته شکل گرفته است. با استفاده از این ابزارها، می‌توان روند تکاملی هویت انسانی را به تصویر کشید و به بررسی نقاط عطف و فراز و نشیب‌های آن پرداخت.

- این همگرایی تاریخی، فرصتی برای طرح پرسش‌های بنیادین در حوزه «آینده انسان» فراهم می‌سازد. هر پاسخ، در واقع بذر پرسش‌های جدیدی است که ما را به نظر دوباره درباره ماهیت وجود و تعامل با فناوری‌های نوین وادار می‌کند.

- از سوی دیگر، همگام‌سازی تجربیات گذشته و پیش‌بینی‌های آینده می‌تواند زمینه‌ساز خلق یک چشم‌انداز جامع باشد؛ چشم‌اندازی که در آن تغییرات فرهنگی و اجتماعی به صورت نموداری و گرافیکی نشان داده شده و امکان ارزیابی روند تحول انسانی به صورت دوره‌ای وجود داشته باشد. این رویکرد نه تنها به تحلیل علمی و فلسفی تغییرات کمک می‌کند، بلکه دعوتی است برای ادامه گفتگو درباره ارزش‌ها، اخلاق و معنای واقعی انسان در عصر دیجیتال.

- همچنین، این همگرایی موجب می‌شود تا در هر مراحل تحول، افراد بتوانند با بهره‌گیری از تجربیات گذشته و انعکاس دیدگاه‌های آینده، به ایجاد سیستم‌های پایدارتری جهت مدیریت هویت و داده‌های شخصی بپردازند؛ سامانه‌ای که از بلوغ فناوری‌های نوین همچون بلاکچین بهره می‌برد تا تضمین امنیت، شفافیت و مالکیت دیجیتال را برای هر فرد ارائه دهد.

در مجموع، تحلیل عمیق مفهوم «بازنویسی انسان» نشان می‌دهد که این فرآیند نه تنها باعث تغییر در مرزهای سنتی هویت و خودآگاهی می‌شود، بلکه ما را به افق‌های نوین تفکر درباره اخلاق، فناوری و آینده انسان دعوت می‌کند. با ترکیب جداسازی هویت از محدودیت‌های جسمانی، مواجهه با چالش‌های اخلاقی، بهره‌گیری از فرصت‌های نوآوری و همگرایی دانش گذشته با آینده، می‌توانیم به درک جامع و چندبعدی از آنچه انسان را تعریف می‌کند دست یابیم. در نهایت، این تحول فراگیر بستری را فراهم می‌آورد تا انسان در مواجهه با دنیای دیجیتال، تعریفی نو از وجود، ارزش و معنای زندگی برای خود رقم بزند.

با نگاهی عمیق به این ابعاد و در چارچوب یک گفت‌وگوی پایدار میان فناوری، فلسفه و تجربه انسانی، مسیر «بازنویسی انسان» همچنان به عنوان یکی از مهم‌ترین مراحل تحول در عصر دیجیتال باقی می‌ماند؛ مرحله‌ای که پاسخ‌های فردا، از تفکرات امروز ما ناشی می‌شود و دعوتی است برای بازنگری و نوآفرینی مداوم در معنا و مفهوم انسان بودن.»