کتاب حضور در حال
معرفی کتاب حضور در حال
کتاب حضور در حال نوشته محمد جوان توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این کتاب در قالب یادداشتهایی دربارهی موضوعات خودشناسی، آگاهی، ذهنآگاهی و... نوشته شده است. اثر حاضر با نگاهی به مسائل فردی و جمعی، راههایی را برای رسیدن به آرامش و رضایت درونی ارائه داده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب حضور در حال
کتاب حضور در حال به مسائل بنیادینی مانند معنای زندگی، نقش ذهن و احساسات و اهمیت حضور در لحظه پرداخته است. محمد جوان با زبانی صمیمانه، تجربهها و برداشتهای خود را از زندگی روزمره و چالشهای ذهنی و عاطفی با مخاطب در میان گذاشته است. کتاب حاضر با طرح پرسشهایی دربارهی هویت، هدف، عشق و ارتباط انسان با جهان، مخاطب را به تأمل دربارهی خود و جایگاهش در هستی دعوت کرده است. نویسنده در بخشهایی از کتاب، به مفاهیمی مانند انرژی، آگاهی، قانون جذب و نقش افکار در ساختن واقعیت فردی اشاره کرده و تلاش کرده است با مثالهای متنوع، این مفاهیم را به زندگی روزمرهی مخطبان پیوند بزند. در مجموع، این اثر تصویری کلی از مسیر رشد فردی و معنوی ارائه داده و خواننده را به بازاندیشی در باورها و عادتهای ذهنی خود فراخوانده است.
خلاصه کتاب حضور در حال
کتاب حضور در حال مجموعهای از یادداشتها و تأملات نویسنده دربارهی زندگی، ذهن و معنای حضور در لحظه است. نویسنده با طرح پرسشهایی مانند «چرا هستم؟» و «هدف از زندگی چیست؟» کتاب را آغاز کرده و بهتدریج به موضوعاتی مانند نقش ذهن در شکلگیری احساسات، اهمیت آگاهی و مشاهدهی خود و تأثیر افکارش بر کیفیت زندگی پرداخته است. در بخشهای مختلف کتاب، نویسنده به این نکته اشاره کرده است که بسیاری از مشکلات و رنجهای انسان از ناآگاهی نسبت به ذهن و افکار خود ناشی میشود. او بر این باور است که شادی و آرامش واقعی در درون هر فرد نهفته است و وابستگی به عوامل بیرونی تنها به تکرار چرخهی نارضایتی میانجامد.
نویسنده با مثالهایی از زندگی روزمره، نقش مدیتیشن، سکوت و تمرکز بر لحظهی اکنون را در رسیدن به آرامش و رضایت توضیح داده است؛ همچنین به اهمیت عزتنفس، عشق به خود و رهایی از وابستگیهای بیرونی اشاره کرده و تأکید کرده است که تغییر واقعی از درون آغاز میشود. کتاب با دعوت به بررسی بیطرفانهی افکار و احساسات و تمرین حضور در لحظه، راههایی را برای داشتن زندگی شادتر پیشنهاد داده است.
چرا باید کتاب حضور در حال را خواند؟
این اثر به مسائلی پرداخته که بسیاری از افراد در زندگی روزمره با آنها روبهرو هستند؛ ازجمله اضطراب، جستوجوی شادی و یافتن معنای زندگی. نویسنده با بیان تجربههای شخصی و مثالهای متنوع، مفاهیمی مانند آگاهی، ذهنآگاهی، عزتنفس و عشق به خود را به زبانی قابلدرک مطرح کرده است. مطالعهی این کتاب میتواند به مخاطب کمک کند تا نسبت به افکار و احساسات خود آگاهتر شود، چرخهی وابستگی به عوامل بیرونی را بشکند و راههایی برای تجربهی آرامش و رضایت درونی بیابد.
خواندن کتاب حضور در حال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کسانی مناسب است که به موضوعات خودشناسی، رشد فردی، ذهنآگاهی و معنای زندگی علاقه دارند یا درگیر مسائلی مانند اضطراب، نارضایتی از خود و جستوجوی شادی هستند؛ همچنین برای افرادی که بهدنبال راههایی برای مدیریت افکار و احساسات خود هستند، مفید خواهد بود.
بخشی از کتاب حضور در حال
«هر کسی داره در دنیای منحصر به فرد خودش زندگی میکنه، هر کسی در هر لحظه در حال خلق دنیای خودشه و این خلق کردن با تفکرات ما و احساسات ما و در کل باورهای ما انجام میشه. برای داشتن یک زندگی آرمانی و به دور از عذاب باید بدونی که این جهان چطور کار میکنه و هر لحظه آگاه باشی که داری چه ارتعاش و فرکانسی رو به جهان میفرستی چون حتما میدونی که ما از انرژی ساخته شدیم. تا حالا فکر کردی که آرامش چطور بدست میاد و عشقی که همه بزرگان ازش صحبت کردن چیه؟ آرامش و عشق، گمشده این روزهای ماست و ما باید یک جایی به این نتیجه برسیم که اینها جایی خارج از ما نیستن و همه هر آن چیزی که میخوای در واقع درون توست فقط کافیه سکوت کنی و فکرهاتو کنترل کنی و با این کار بهش برسی. در مدرسه و دانشگاه کسی به ما یاد نداد که چطور میشه آرامش داشته باشیم! چطور میشه به درون خودمون مراجعه کنیم و به شادی بیانتهای درونمون، به شعف واقعی که از درونمون سرچشمه میگیره برسیم ولی جای گلایهای نیست! اونها خودشونم بلد نبودن که به ما نگفتن چطور باید زندگی کرد.»
به نظر من کتاب حضور درحال بهما کمک میکند که چگونه زندگی بهتر برای خودمان بسازیم کتاب آموزنده میباشد. به دیگران توصیه میکنم که حتما این کتاب را مطالعهکنند