کتاب زندگی
معرفی کتاب زندگی
کتاب زندگی نوشتهٔ محمد جوان است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب زندگی
داستانهای ایرانی بخش مهمی از میراث فرهنگی و ادبیات این سرزمین را تشکیل میدهند و همواره جایگاه ویژهای در میان فرهنگها و تمدنهای جهان دارند. این داستانها که معمولاً با پیوندهای عمیق به تاریخ، باورهای دینی و فرهنگهای مختلف شکل گرفتهاند، بهخوبی قابلیت تأمل و تحلیل دارند. از شاهنامه فردوسی گرفته تا آثار معاصرتر مانند داستانهای صادق هدایت و بزرگ علوی، هر کدام از این داستانها روایتگر بخشی از زندگی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی ایران هستند. در داستانهای ایرانی، معمولاً ویژگیهایی چون حکمتورزی، توجه به انسان و اجتماع، تمایلات فلسفی و اخلاقی وجود دارد که آنها را از سایر ادبیاتها متمایز میکند. بهعنوان مثال، در داستانهای کهن، مانند مثنوی معنوی مولانا یا گلستان سعدی، میتوان ردپای مسائل انسانی نظیر عشق، دوستی، بخشش، حکمت، و جستوجوی حقیقت را یافت. این موضوعات همواره در داستانها به شکلی پیچیده و در عین حال ساده به تصویر کشیده میشوند. علاوه بر این، در داستانهای معاصر ایران، چالشهای اجتماعی و سیاسی و نابرابریهای اقتصادی غالباً بهعنوان موضوعاتی کلیدی مطرح میشود. بهویژه در آثار نویسندگانی چون صادق هدایت در بوف کور یا جلال آلاحمد در غربزدگی، میتوان نقدهایی تند و صریح از وضعیت اجتماعی ایران را مشاهده کرد. این آثار بهطور کلی نهتنها نمایانگر تحولات فرهنگی و اجتماعی ایران هستند، بلکه آنها بهعنوان ابزاری برای اندیشیدن به وضعیت انسان و جامعه در دورههای مختلف تاریخ عمل میکنند.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان زندگی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زندگی
«اگه در مسیر خودشناسی و پیدا کردن معنا هستی باید دردهای زیادی رو تحمل کنی و با اسلحهای به نام امید به جنگ درونی با خودت بری و وقتی تمام فشنگهای اسلحت تموم شد راهی نداری جز آتشبس و یک جایی متوجه میشی که اصلا هیچوقت نباید هیچ جنگی با خودت راه مینداختی. همیشه برای فرار از درد راههای پیش افتاده و سطحی رو امتحان میکردی. اما یک بارم که شده به صورت عمیق با خودت مواجه شو و اینو بدون که در طول زندگی رازهای زیادی نهفتهست به شرطی که گوش شنیدن و چشم دیدنشو داشته باشی. بیا این بار این راهرو امتحان کن و با من همراه شو تا به جستوجوی عشق بریم تا شاید بتونیم بهش نزدیک بشیم اما آگاه باش که عشق اینقدر عظیمه که در تصورت هم نمیگنجه، باید با صبر و حوصله و پلهپله پیش بری و وقتی زندگی رو ورق بزنی دید جدیدی نسبت به عشق پیدا خواهی کرد. تا حالا از خودت پرسیدی که تو از کجا اومدی؟ هدفت از اینجا بودن چیه و از همه مهمتر خوده واقعی تو کیه؟ ما بدن نیستیم بلکه بدن داریم، ما ذهن نیستیم بلکه ذهن داریم، ما افکارمون نیستیم بلکه افکار داریم، پس ما واقعا کی هستیم؟ صبور و آروم باش تا در طول زندگی جواب سوالاتت رو پیدا کنی، تمام رازهایی که در زندگی وجود داره درون توست و تو وقتی بهشون دسترسی پیدا خواهی کرد که ذهنتو ساکت کنی و با گوش جان به ندای درونت گوش کنی. درمان در بازگشته، بازگشت به اصل وجودمون و وظیفهی هر کدوم از ماست که به هم یادآوری کنیم چیزهایی رو که در این زندگی شلوغ این روزهامون فراموش کردیم، پس بیا برگردیم و از اول شروع کنیم. هر چیزی که وجود داره از عشق سرچشمه میگیره، قلب ما با قدرت عشقه که میتپه، نفس ما با قدرت عشقه که داره بدون اینکه متوجهش باشیم کارشو انجام میده، عشق همه چیزه، عشق همون چیزیه که وقتی هست حالت بیدلیل خوبه و وقتی عشق رو پیدا کنی پرواز خواهی کرد، عشق گمشدهی این روزهای ماست و من تجربه خودمو از جستوجو و پیدا کردن عشق با تو در کتابی به نام زندگی به اشتراک گذاشتم و یقین دارم این کتاب حرفهای زیادی با تو خواهد داشت.»