کتاب چراغ زندگی خاموش نمی شود
معرفی کتاب چراغ زندگی خاموش نمی شود
معرفی کتاب چراغ زندگی خاموش نمی شود
کتاب الکترونیکی «چراغ زندگی خاموش نمیشود (۲۵ داستان کوتاه جذاب از ۳۵ نویسندهٔ مشهور جهان)» با گردآوری و بازنویسی احمد بانپور و انتشار انتشارات ضامن آهو، مجموعهای از داستانهای کوتاه نویسندگان برجستهٔ جهان را در کنار هم قرار داده است. این کتاب با ترجمه و بازآفرینی داستانهایی از نویسندگان مختلف، فرصتی برای آشنایی با سبکها و روایتهای متنوع ادبیات جهان فراهم میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب چراغ زندگی خاموش نمی شود
این مجموعه با گردآوری داستانهایی از نویسندگان مطرحی چون «آنتوان چخوف»، «آلیس مونرو»، «ادگار آلن پو»، «آنتوان دو سنت اگزوپری»، «آرت بوخوالد» و بسیاری دیگر، تصویری از گسترهٔ ادبیات داستانی جهان ارائه میدهد. داستانها از فرهنگها و دورههای مختلف انتخاب شدهاند و هرکدام دغدغهها و فضاهای خاص خود را دارند؛ از طنز و تراژدی تا واقعگرایی و خیالپردازی. کتاب در قالب داستانهای کوتاه، به موضوعاتی چون مرگ، زندگی، امید، تنهایی، عشق، ترس و روابط انسانی میپردازد. این مجموعه در دورهای منتشر شده که علاقه به داستان کوتاه و روایتهای موجز در میان مخاطبان افزایش یافته است. انتخاب داستانها به گونهای است که هم خوانندهٔ تازهکار و هم علاقهمند جدی ادبیات را با نمونههایی از سبکهای گوناگون آشنا میکند. برخی داستانها با روایتی ساده و ملموس، و برخی دیگر با لایههای پیچیدهتر و نمادین، تجربههای انسانی را به تصویر میکشند. این کتاب نهتنها به عنوان یک مجموعهٔ سرگرمکننده، بلکه به عنوان پنجرهای به جهانبینی و دغدغههای نویسندگان مختلف قابل توجه است.
خلاصه کتاب چراغ زندگی خاموش نمی شود
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! در «چراغ زندگی خاموش نمیشود»، هر داستان کوتاه دنیایی مستقل و منحصر به فرد دارد. برای نمونه، در داستان «چطور باید خبر ناگوار را اطلاع داد؟» نوشتهٔ «آرت بوخوالد»، با طنزی تلخ، روایت مردی را میخوانیم که خبرهای بد خانوادگی را به شکلی پلهپله و غیرمستقیم دریافت میکند و هر بار شوک تازهای را تجربه میکند. در «در گورستان اتومبیل» از «آلن پیتون»، فضای ترس و ناامنی بر زندگی مردی سایه انداخته که در تاریکی شب با تهدیدی جدی روبهرو میشود و برای نجات جان خود، به گورستان ماشینها پناه میبرد. «درهٔ اتاوا» از «آلیس مونرو» با نگاهی به خاطرات خانوادگی و بیماری مادر، به تأثیرات عمیق روابط خانوادگی و گذر زمان میپردازد. داستان «تیفوس» از «آنتوان چخوف» تجربهٔ بیماری، هذیان و بازگشت به زندگی را از منظر یک افسر جوان روایت میکند و «لبخند» از «آنتوان دو سنت اگزوپری» به قدرت ارتباط انسانی و تأثیر یک لبخند ساده در شرایط دشوار اشاره دارد. هر داستان با زبان و فضای خاص خود، بخشی از تجربههای انسانی را بازتاب میدهد؛ از مواجهه با مرگ و فقدان تا لحظات کوچک امید و مهربانی. مجموعه، طیفی از احساسات و موقعیتهای انسانی را در قالب روایتهای کوتاه و تاثیرگذار به تصویر میکشد.
چرا باید کتاب چراغ زندگی خاموش نمی شود را خواند؟
این کتاب فرصتی است برای آشنایی با روایتهای کوتاه و تاثیرگذار از نویسندگان برجستهٔ جهان. خواننده میتواند در مدت زمانی کوتاه، با سبکها و جهانبینیهای متفاوت آشنا شود و تجربههای انسانی متنوعی را از زاویههای گوناگون لمس کند. تنوع موضوعی و جغرافیایی داستانها، امکان مقایسه و درک بهتر فرهنگها و دغدغههای مشترک یا متفاوت انسانها را فراهم میکند. همچنین، این مجموعه برای کسانی که به دنبال داستانهایی با پایانهای غیرمنتظره یا روایتهای موجز هستند، انتخاب مناسبی است.
خواندن کتاب چراغ زندگی خاموش نمی شود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به داستان کوتاه، دوستداران ادبیات جهان و کسانی که میخواهند با نویسندگان مختلف و سبکهای گوناگون آشنا شوند، مناسب است. همچنین برای افرادی که زمان محدودی برای مطالعه دارند یا به دنبال روایتهای کوتاه و تاثیرگذار هستند، گزینهٔ خوبی به شمار میآید.
فهرست کتاب چراغ زندگی خاموش نمی شود
- چطور باید خبر ناگوار را اطلاع داد؟ (آرت بوخوالد): روایت طنزآمیز و تلخ دربارهٔ مواجهه با اخبار بد و واکنشهای انسانی. - در گورستان اتومبیل (آلن پیتون): داستانی دربارهٔ ترس، تهدید و تلاش برای بقا در دل تاریکی و ناامنی. - درهٔ اتاوا (آلیس مونرو): بازگشت به خاطرات خانوادگی، بیماری و تأثیر روابط نزدیک بر زندگی شخصیتها. - تیفوس (آنتوان چخوف): تجربهٔ بیماری، هذیان و بازگشت به زندگی از نگاه یک افسر جوان. - لبخند (آنتوان دو سنت اگزوپری): تأثیر ارتباط انسانی و قدرت یک لبخند در شرایط دشوار. - آقای گلیپای (آنجلا استارجیل): داستانی دربارهٔ مهربانی و تأثیر حضور انسانی در زندگی دیگران. - گربهٔ سیاه (ادگار آلن پو): روایتی از سقوط اخلاقی و پیامدهای انتخابهای تاریک. - ناقوس عروسی (ارسکین کالدول): طنزی دربارهٔ سنتها و روابط اجتماعی در یک جامعهٔ کوچک. اینها تنها بخشی از داستانهای کتاب هستند و هرکدام با فضای خاص خود، تجربهای متفاوت را به خواننده منتقل میکنند.
بخشی از کتاب چراغ زندگی خاموش نمی شود
«درون کوپهای پر از دود. یک قطار پستی که از "پترزبورگ به مسکو" میرفت. ستوان جوان "کلیموف" کنار پنجره نشسته بود. مقابلش پیرمردی بود که شباهت زیادی به قیافة ناخداها داشت. قیافهاش مشخص میکرد که میزد: - آهان. شما افسرید؟ برادر من هم یک افسره ولی یک افسر ملوانی که در شهر کرونشتات کار میکنه. شما برای چه کاری مسکو میری؟ - محل خدمتم همون جاست. پیرمرد سری تکان داد و پرسید: «ازدواج کردی؟» - نه با خالهام و خواهرم زندگی میکنم. - برادر من افسره ولی اون زن و بچه داره! آهان! پیرمرد گاه و بیگاه بدون علتی متعجب میشد و کلم آهان را به زبان میآورد و با غرور و گستاخانه با صدای بلند میخندید. خصوصا از چپق پیرمرد واقعاً داشت حالم به هم میخورد. اگر میشد اون چپق لعنتی را از دستش درآورد و بیرون انداخت چه خوب میشد. و اصلاً چقدر بهتر میشد اگر اونو به یک واگن دیگری فرستاد. سپس مجنفا با خودش اندیشید: «چقدر این فنلاندیها یا شاید هم یونانیها، آدمهای وحشتناکی هستند. بیکار، مفتخور و تنفرآورا. همیشه مزاحم آدم هستند. آخرش هم نفهمیدم فایدهشون تو این کشور چیه؟»