کتاب ماه نوردی با هوپی
معرفی کتاب ماه نوردی با هوپی
کتاب ماه نوردی با هوپی، نوشته سمیه موسوی و منتشرشده توسط نشر ماندگاران، داستانی کودکانه دربارهی خیالپردازی و ماجراجویی است. این کتاب با محوریت شخصیت امیرحسین و گربهی دوستداشتنیاش، «هوپی»، کودکان را به دنیای ستارهها و سفرهای فضایی میبرد. این داستان برای گروه مخاطبان کودک و نوجوان مناسب است و به موضوعاتی مانند دوستی، تخیل و کشف ناشناختهها میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ماه نوردی با هوپی
کتاب ماهنوردی با هوپی در فضایی خانوادگی و صمیمی آغاز شده و بهتدریج وارد دنیای خیالانگیز کودکان میشود. ماجراهای کتاب حول محور یک شب تابستانی میچرخند که در آن، امیرحسین پس از شام و آمادهشدن برای خواب، با گربهاش، هوپی، به تماشای آسمان شب مینشیند. دیدن ستارهای دنبالهدار جرقهای برای شروع یک ماجراجویی خیالی میشود. این کتاب با بهرهگیری از عناصر زندگی روزمره و ترکیب آن با تخیل کودکانه، فضایی خلق میکند که برای کودکان جذاب و قابلدرک است. سمیه موسوی با استفاده از دیالوگهای ساده و موقعیتهای کودکانه، دنیای ذهنی کودکان را به تصویر میکشد و آنها را به کشف ناشناختهها و تجربهی دوستی و همکاری دعوت میکند. فضای داستان، ترکیبی از واقعیت و خیال است که به کودکان امکان میدهد خود را بهجای شخصیتها قرار دهند و با آنها همذاتپنداری کنند.
خلاصه داستان ماه نوردی با هوپی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با شبی تابستانی آغاز میشود که امیرحسین پس از صرف شام و تشکر از مادرش، آمادهی خواب میشود. او بههمراه گربهاش، هوپی، کنار پنجره مینشیند و به آسمان پرستاره نگاه میکند. دیدن یک ستارهی دنبالهدار، آنها را به آرزو کردن و خیالپردازی دربارهی سفر به فضا وامیدارد. امیرحسین و هوپی با وسایل سادهای مثل تنگ ماهی و سطل ماست، لباس فضانوردی میسازند و با یک کارتن بزرگ، سفینهی فضایی خود را آماده میکنند. آنها در خیال خود به ماه سفر میکنند، سطح ماه را تماشا میکنند و دربارهی ویژگیهای آن صحبت میکنند. در ادامه، پس از گشتوگذار خیالی در ماه تصمیم میگیرند سفر بعدیشان به مریخ باشد. داستان با بازگشت آنها به اتاق و برنامهریزی برای ماجراجوییهای بعدی به پایان میرسد.
چرا باید کتاب ماه نوردی با هوپی را خواند؟
این کتاب با روایت ماجرایی ساده و کودکانه، تخیل و خلاقیت را در کودکان تقویت میکند. داستان به کودکان نشان میدهد که با استفاده از وسایل ساده و قدرت خیال میتوان به دنیای ناشناختهها سفر کرد؛ همچنین رابطهی دوستانهی میان امیرحسین و هوپی، اهمیت دوستی، همکاری و همدلی را به مخاطبان میآموزد. فضای گرم و صمیمی خانواده و ترکیب آن با ماجراجویی در این کتاب، تجربهای متفاوت را برای کودکان فراهم کرده و آنها را به کشف و یادگیری موضوعات جدید تشویق میکند.
خواندن کتاب ماه نوردی با هوپی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی مناسب است، بهویژه آنهایی که به داستانهای تخیلی، ماجراجویی و فضانوردی علاقه دارند؛ همچنین برای والدینی که بهدنبال داستانهایی برای تقویت خلاقیت و تخیل فرزندان خود هستند، گزینهی مناسبی است.
بخشی از کتاب ماه نوردی با هوپی
«هوپی هم رفت و روی پاهای امیرحسین نشست و با هم به آسمون نگاه کردند. ناگهان یک ستاره دنبالهدار از پشت ابر اومد و با سرعت زیاد دور شد. امیرحسین با خوشحالی گفت: نگاه کن ستاره دنبالهدار! بیا آرزو کنیم. هوپی خندید و پرسید: تو آرزو کردی؟ امیرحسین گفت: آره، آرزو کردم. کاش میتونستیم ستارهها رو از نزدیک ببینیم. هوپی گفت: منم آرزو کردم یه کاسه شیر بزرگ و یه تیکه سوسیس و یه گوله کاموای نرم داشته باشم. امیرحسین خندید و گفت: حالا که آرزو کردیم، بریم لباسهای فضانوردیمون رو بپوشیم و با سفینه به فضا سفر کنیم! هوپی با ذوق گفت: قبوله!»