کتاب ترانه ای برای تو فاطمه بندرچی بصیر + دانلود نمونه رایگان

کتاب ترانه ای برای تو

امتیاز
۳.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ترانه ای برای تو

کتاب ترانه‌ ای برای تو سروده فاطمه بندرچی بصیر که توسط نشر ماندگاران منتشر شده، مجموعه‌ای از ترانه‌ها و شعرهای معاصر فارسی است که با درون‌مایه‌هایی عاشقانه، اجتماعی و ملی سروده شده‌اند. این اثر با مقدمه‌ای از مسعود خدابنده‌لو همراه است و شاعر در آن تجربه‌ها و احساسات شخصی خود را با زبانی امروزی و تصاویر ملموس بیان می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ترانه ای برای تو

کتاب ترانه‌ای برای تو مجموعه‌ای از ترانه‌ها و شعرهای کوتاه است که در فضای معاصر و با رویکردی به مضامین عاشقانه، اجتماعی و ملی سروده شده‌اند. شاعر در مقدمه اشاره می‌کند که این مجموعه حاصل یک سال تلاش و تجربه‌اندوزی پس از گذراندن دوره‌های ترانه‌سرایی است. شعرهای کتاب، بازتابی از احساسات و خاطرات شخصی شاعر هستند و در کنار مضامین عاشقانه، به موضوعاتی مانند وطن، دلتنگی، امید و رنج نیز می‌پردازند. این مجموعه در دوره‌ای نوشته شده که شاعر با پشت‌سر گذاشتن آموزش‌های تخصصی، به سبک و بیان شخصی خود نزدیک‌تر شده است. فضای کلی کتاب، ترکیبی از عاطفه، تصویرسازی و روایت لحظه‌های روزمره است که گاه به خاطرات نوجوانی و گاه به دغدغه‌های اجتماعی و ملی گره می‌خورد.

چرا باید کتاب ترانه ای برای تو را خواند؟

این مجموعه فرصتی را برا علاقه‌مندان به شعر و ترانه‌های معاصر فراهم می‌کند تا با دنیای احساسات و نگاه شاعرانه‌ی فاطمه بندرچی بصیر آشنا شوند. شعرهای کتاب، لحظات عاشقانه و دغدغه‌های اجتماعی را با زبانی امروزی و تصاویر ملموس روایت می‌کنند و می‌توانند برای مخاطبانی که به‌‌دنبال همذات‌پنداری با تجربه‌های عاطفی و اجتماعی هستند، قابل‌درک باشند؛ همچنین مضامین ملی و اجتماعی در کنار عاشقانه‌ها، رنگ‌وبویی متفاوت به کتاب داده است.

خواندن کتاب ترانه ای برای تو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر و ترانه‌های فارسی معاصر، کسانی که دغدغه‌های عاشقانه یا اجتماعی دارند و افرادی که به‌دنبال تجربه‌ی احساسات و روایت‌های شخصی در قالب شعر هستند، مناسب است.

بخشی از کتاب ترانه ای برای تو

«تو اصلاً مال این دنیا نبودی