کتاب خود آینده تان هال هرشفیلد + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب خود آینده تان

کتاب خود آینده تان

معرفی کتاب خود آینده تان

معرفی کتاب خود آینده تان

کتاب الکترونیکی «خود آینده‌تان: چگونه فردا را امروز بهتری کنیم» نوشتهٔ «هال هرشفیلد» و ترجمهٔ پریسا ابن‌یامینی، اثری در حوزهٔ خودسازی و روان‌شناسی است که توسط نشر ترنگ منتشر شده است. این کتاب به بررسی رابطهٔ انسان با آیندهٔ خودش می‌پردازد و تلاش می‌کند نشان دهد چگونه می‌توان با تصمیم‌های امروز، فردای بهتری ساخت. نویسنده با رویکردی علمی و داستانی، مفاهیم پیچیدهٔ هویت، تصمیم‌گیری و تغییر را برای مخاطب باز می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خود آینده تان

«خود آینده‌تان» اثری است که در سال‌های اخیر و در بستر دغدغه‌های نوین روان‌شناسی و علوم رفتاری نوشته شده است. هال هرشفیلد، استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزهٔ تصمیم‌گیری رفتاری، در این کتاب به این پرسش می‌پردازد که چرا بسیاری از ما در برنامه‌ریزی برای آینده دچار مشکل می‌شویم و چگونه می‌توانیم ارتباط بهتری با خود آینده‌مان برقرار کنیم. کتاب با مثال‌ها و روایت‌هایی از زندگی واقعی، پژوهش‌های علمی و آزمایش‌های ذهنی، به بررسی مفهوم هویت در طول زمان، تداوم شخصیت و نقش خاطرات و اخلاقیات در شکل‌گیری خود آینده می‌پردازد. نویسنده با الهام از داستان‌ها، فلسفه و یافته‌های علوم اعصاب، تلاش می‌کند نشان دهد که چگونه می‌توان با خود آینده به عنوان یک دوست یا حتی یک غریبه رفتار کرد و این نگاه چه تأثیری بر تصمیم‌های مالی، سلامتی و روابط ما دارد. کتاب در سه بخش اصلی، ابتدا به مبانی نظری و فلسفی هویت و آینده می‌پردازد، سپس خطاها و موانع رایج در مسیر ارتباط با آینده را بررسی می‌کند و در نهایت راهکارهایی برای نزدیک‌تر شدن به خود آینده و بهبود تصمیم‌گیری ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب خود آینده تان

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!در «خود آینده‌تان»، هال هرشفیلد با طرح پرسش‌هایی بنیادین دربارهٔ هویت و تداوم شخصیت، مخاطب را به سفری ذهنی میان گذشته، حال و آینده می‌برد. کتاب با روایت‌هایی از زندگی افراد گوناگون، از قاتلان سریالی تا عاشقان بازمانده از جنگ، نشان می‌دهد که هویت انسان در طول زمان چگونه تغییر می‌کند و چه عواملی باعث می‌شود خود آینده‌مان را شبیه به خود کنونی یا کاملاً متفاوت ببینیم. نویسنده با بهره‌گیری از آزمایش‌های روان‌شناسی و علوم اعصاب، توضیح می‌دهد که مغز ما اغلب خود آینده را مانند یک فرد غریبه درک می‌کند و همین موضوع باعث می‌شود تصمیم‌های امروزمان به ضرر فردایمان تمام شود. کتاب به بررسی خطاهای رایج در تصمیم‌گیری، مانند تمرکز بیش از حد بر زمان حال یا ناتوانی در همدلی با خود آینده، می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با تمرین‌هایی ساده، ارتباط عاطفی و شناختی با خود آینده را تقویت کرد. پیام اصلی کتاب این است که هرچه احساس نزدیکی بیشتری با خود آینده داشته باشیم، احتمال موفقیت در برنامه‌ریزی مالی، سلامتی و رضایت از زندگی افزایش می‌یابد.

چرا باید کتاب خود آینده تان را خواند؟

این کتاب با ترکیب روایت‌های واقعی، پژوهش‌های علمی و مثال‌های ملموس، به یکی از چالش‌های اساسی زندگی انسان می‌پردازد: چرا اغلب برای آیندهٔ خود تصمیم‌های بهتری نمی‌گیریم؟ «خود آینده‌تان» با ارائهٔ بینش‌هایی دربارهٔ هویت، تداوم شخصیت و نقش اخلاقیات، به مخاطب کمک می‌کند تا رفتارهای امروز را بهتر درک کند و راه‌هایی برای بهبود تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی شخصی بیابد. مطالعهٔ این اثر می‌تواند دیدگاه تازه‌ای نسبت به رابطهٔ فرد با آینده‌اش ایجاد کند و انگیزه‌ای برای ایجاد تغییرات مثبت در زندگی باشد.

خواندن کتاب خود آینده تان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به روان‌شناسی، خودسازی، تصمیم‌گیری و کسانی که دغدغهٔ بهبود کیفیت زندگی و آیندهٔ خود را دارند مناسب است. همچنین برای افرادی که با چالش‌هایی مانند اهمال‌کاری، ضعف در برنامه‌ریزی مالی یا سلامتی و نارضایتی از مسیر زندگی مواجه‌اند، می‌تواند راهگشا باشد.

فهرست کتاب خود آینده تان

- مقدمه: نویسنده با طرح سناریویی ذهنی، مخاطب را به اهمیت ارتباط با خود آینده آگاه می‌کند.- بخش اول: سفر در پیش‌رو - فصل اول: آیا در طول زمان همان فرد همیشگی هستیم؟ به بررسی تداوم یا تغییر هویت و شخصیت در طول زندگی می‌پردازد و با مثال‌هایی از زندگی واقعی و آزمایش‌های فکری، مفهوم «خود» را واکاوی می‌کند. - فصل دوم: آیا من آینده واقعاً من است؟ به دشواری شناخت خود آینده و تفاوت‌های ادراکی میان خود کنونی و آینده می‌پردازد و نقش مغز و ذهن را در این فرآیند بررسی می‌کند. - فصل سوم: رابطه با خودهای آینده‌مان اهمیت احساس نزدیکی یا غریبه‌بودن با خود آینده و تأثیر آن بر تصمیم‌گیری و رضایت از زندگی را تحلیل می‌کند.- بخش دوم: ناآرامی - فصل چهارم: جا ماندن از پروازتان به خطاهای رایج در تصمیم‌گیری و تمرکز بیش از حد بر زمان حال می‌پردازد و با مثال‌هایی ملموس، پیامدهای آن را نشان می‌دهد. - فصل پنجم: برنامه‌ریزی ضعیف سفر به موانع ذهنی و عاطفی در برنامه‌ریزی برای آینده اشاره می‌کند. - فصل ششم: گذاشتن لباس‌های اشتباه در چمدان دربارهٔ پیش‌فرض‌های نادرست و اعتماد بیش از حد به احساسات کنونی در تصمیم‌گیری برای آینده بحث می‌کند.- بخش سوم: فرود - فصل هفتم: نزدیک‌تر کردن آینده راهکارهایی برای تقویت ارتباط با خود آینده و بهبود تصمیم‌گیری ارائه می‌دهد. - فصل هشتم: دوام آوردن به اهمیت پایداری و استمرار در مسیر تغییرات مثبت می‌پردازد. - فصل نهم: راحت‌تر کردن زمان حال به نقش لذت بردن از لحظهٔ اکنون در کنار برنامه‌ریزی برای آینده اشاره می‌کند.

بخشی از کتاب خود آینده تان

«هنگام قدم زدن در جنگلی انبوه ناگهان خود را مقابل دروازة فرفورژه‌ای می‌یابید. روی علامت چوبی در ورودی نوشته شده است: «مسیر آینده» در طرف دیگر؛ حادة شنی وحود دارد که به سمت درختان می‌رود. کنجکاو می‌شوید و تصمیم می‌گیرید وارد آن شوید. دروازه را باز می‌کنید و وارد آن می‌شوید. بلافاصله متوحه می‌شوید که هوا خنک‌تر از همین جند انیه پیش است. پس از مدت کوتاهی به محلهٌ خود بازمی‌گردید؛ اما بیست سال بعد. وارد خانه‌تان می‌شوید» می‌بینید که کسی از در حلویی وارد و به شما خیره می‌شود. گونه‌ای از شما است که پیست سال پیرتر است با تمام نشانه‌های زمان برای اثبات آن. دور کمرتان کمی چاق‌تر شده. خطوط بیشتری روی چهره‌تان است و آرام‌تر راه می‌روید. با نزدیک شدن به خود آینده‌تان. تحت‌تأثیر تمام موضوعات احتمالی گفت‌وگو قرار می‌گیرید. مثل این است که با دوست قدیمی‌ای صحبت می‌کنید که سال‌ها است او را ندیده‌اید: نمی‌توانید تصمیم بگیرید که اول و( خود آینده‌تان مسلما سراغ همسر و فرزندان خود را می‌گیرید و اینکه چگونه جهان پیرامونتان تغییر کرده است. نیازی به گفتن نیست که بیست سال» ارزش غیبت کردن دارد. مهم‌ترین پرسش‌ها در فهرستتان دربارة سلامتی» پول؛ رضایت شغلی و خوشحالی فردی است. چه چیزی دربارة زندگی‌تان یاد گرفتید و چگونه زندگی کردید که باعث افتخارتان شد؟ در کحا معنا وشادی را یافتید؟ چه پشیمانی‌هایی دارید؟ چه ناامیدی‌هایی دارید؟ گمان می‌کنید وقتی همه حرف‌ها زده شد و کارها انجام شد میراثتان چه خواهد بود؟ اما صبر کنید: پیش از سوال‌پیچ کردن خود آینده‌تان مهم است لحظه‌ای فکر کنید که می‌خواهید چقدر دربارة آیندة بیست سال بعد خود بدانید. آیا ابعادی از آینده‌تان وجود دارد که ترجیح دهید همچون رازی باقی بماند؟ از همه مهم‌تر» به‌محطض خروج از دروازه چگونه گفت‌وگو با خود آینده‌تان شیوة تفکر و زندگی امروزی‌تان را تغییر خواهد داد؟»