کتاب ما به همه نیاز داریم مایکل ردهد شامپین + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب ما به همه نیاز داریم

کتاب ما به همه نیاز داریم

معرفی کتاب ما به همه نیاز داریم

معرفی کتاب ما به همه نیاز داریم

کتاب الکترونیکی «ما به همه نیاز داریم» (We All Need Everyone) نوشتهٔ «مایکل ردهد شامپین» و با تصویرگری «تیف بارتل» و ترجمهٔ «مهشاد فولادی» توسط نشر وانیار منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ آثار کودک و نوجوان قرار می‌گیرد و با زبانی ساده و تصاویری رنگارنگ، اهمیت تنوع، شمولیت و نقش هر فرد در جامعه را به کودکان آموزش می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ما به همه نیاز داریم

«ما به همه نیاز داریم» اثری‌ست که با هدف تقویت حس خودشناسی و ارزشمندی در کودکان نوشته شده است. این کتاب در فضایی شاد و تصویری، به معرفی شخصیت‌هایی با ویژگی‌ها و توانایی‌های گوناگون می‌پردازد؛ از کودکانی با رنگ پوست متفاوت تا افرادی که از ویلچر استفاده می‌کنند یا حتی حیوانات خانگی. نویسنده تلاش می‌کند نشان دهد که هر فرد، صرف‌نظر از تفاوت‌هایش، می‌تواند نقشی مثبت در جامعه داشته باشد. کتاب در قالب داستان و مثال‌های ملموس، کودکان را تشویق می‌کند تا استعدادها و علاقه‌های خود را کشف کنند و آن‌ها را با دیگران به اشتراک بگذارند. این اثر نخستین کتاب کودک «مایکل ردهد شامپین» است و با تصویرگری «تیف بارتل» جلوه‌ای ویژه یافته است. فضای کتاب سرشار از پیام‌های مثبت دربارهٔ همکاری، همدلی و اهمیت مشارکت در ساختن جامعه‌ای قوی‌تر است.

خلاصه کتاب ما به همه نیاز داریم

پیام اصلی کتاب بر این نکته استوار است که هر فرد، با هر ویژگی و توانایی، هدیه‌ای منحصر به فرد برای جامعه دارد. نویسنده با مثال‌هایی از زندگی روزمره و شخصیت‌های متنوع، به کودکان نشان می‌دهد که استعدادها و علاقه‌هایشان می‌تواند به دیگران کمک کند و جامعه را غنی‌تر سازد. کتاب سه گام ساده برای کشف استعدادها پیشنهاد می‌دهد: شناسایی کارهایی که دوست دارند انجام دهند، انتخاب مهارتی که در آن توانمند هستند و تمرین و به اشتراک‌گذاری آن با دیگران. در ادامه، نقش‌های مختلفی مانند هنرمندان، ورزشکاران، سرآشپزها، گیمرها، قصه‌گوها و دوستان خوب معرفی می‌شوند و هرکدام با ویژگی‌های خاص خود، به جامعه ارزش می‌بخشند. کتاب تأکید می‌کند که حتی کوچک‌ترین کمک‌ها و استعدادها نیز می‌توانند تأثیرگذار باشند و با همکاری و مشارکت، جامعه‌ای قوی‌تر و شادتر ساخته می‌شود.

چرا باید کتاب ما به همه نیاز داریم را خواند؟

این کتاب با روایتی تصویری و ملموس، به کودکان کمک می‌کند تا خود را بهتر بشناسند و ارزش تفاوت‌ها را درک کنند. پیام‌های کتاب دربارهٔ اهمیت شمولیت، همکاری و کشف استعدادهای فردی، می‌تواند به رشد عزت‌نفس و حس مسئولیت اجتماعی در کودکان کمک کند. همچنین، مثال‌های متنوع از نقش‌های مختلف در جامعه، دید وسیع‌تری به کودکان می‌دهد و آن‌ها را به مشارکت فعال در محیط اطرافشان تشویق می‌کند.

خواندن کتاب ما به همه نیاز داریم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان بالای ۱۰ سال، والدین، مربیان و معلمان مناسب است؛ به‌ویژه برای کسانی که به دنبال تقویت خودشناسی، مهارت‌های اجتماعی و پذیرش تفاوت‌ها در کودکان هستند. همچنین برای کودکانی که نیاز به افزایش اعتمادبه‌نفس یا یافتن جایگاه خود در جمع دارند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب ما به همه نیاز داریم

- مقدمه: معرفی مفهوم هدیه و استعدادهای فردی و اهمیت آن‌ها در جامعه. - کشف هدیه: سه گام ساده برای شناسایی و به اشتراک‌گذاری استعدادها. - نقش‌های مختلف در جامعه: معرفی هنرمندان، ورزشکاران، سرآشپزها، گیمرها، قصه‌گوها و دوستان خوب و تأثیر هرکدام بر جامعه. - اهمیت همکاری و مشارکت: توضیح اینکه چگونه با کنار هم گذاشتن هدیه‌ها، جامعه‌ای قوی‌تر ساخته می‌شود. - پیام پایانی: تأکید بر اینکه همه افراد، با هر ویژگی و توانایی، برای جامعه ارزشمند هستند.

بخشی از کتاب ما به همه نیاز داریم

«هر فرد یک هدیه دارد. هدیه‌ها همان مهارت‌ها و استعدادهایی هستند که با دیگران به اشتراک می‌گذاریم. هر هدیه‌ای متفاوت و خاص است. وقتی هدیه‌های خود را به نمایش می‌گذاریم، خودمان را می‌سازیم. وقتی که هدیه‌های خود را با دیگران به اشتراک می‌گذاریم، جامعه‌ای قوی می‌سازیم. دنیای ما به شما نیاز دارد که هدیه خودتان را با دیگران به اشتراک بگذارید. شاید هنوز ندانید هدیه شما چیست! در این‌جا سه مرحله ساده برای پیدا کردن هدیه‌تان آورده شده است: یک فهرست از سه کاری که دوست دارید انجام دهید را تهیه کنید. در لیستتان چیزی را انتخاب کنید که در آن مهارت دارید. تمرین کنید و هدیه‌تان را به اشتراک بگذارید! اگر هنوز نمی‌توانید هدیه خود را مشخص کنید، از دوستان بخواهید که به شما کمک کنند. آن‌ها استعدادهایی را در شما می‌بینند که احتمالاً هنوز خودتان به آن‌ها پی نبرده‌اید. شکلی ندارد که از دیگران کمک بخواهید. همچنین کمک به اطرافیانتان هم بسیار کار خوبی است. کمک به مردم ممکن است هدیه شما باشد!»

۱۴۰۴/۰۴/۱۲

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐