کتاب سفر به آخر دنیا محمد صبحی هشجین + دانلود نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب سفر به آخر دنیا

کتاب سفر به آخر دنیا

دسته‌بندی:
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب سفر به آخر دنیا

کتاب سفر به آخر دنیا نوشته محمد صبحی‌هشجین توسط نشر نیکایش منتشر شده است. این کتاب داستانی از زندگی و دغدغه‌های یک مرد ایرانی است که پس از سال‌ها تلاش برای کسب ثروت تصمیم می‌گیرد همه‌چیز را رها کند و به‌دنبال آرزوی دیرینه‌اش یعنی سفر به آخر دنیا برود. این رمان با نگاهی به زندگی شهری، تنهایی، خاطرات تلخ و شیرین و جست‌وجوی معنا روایتی از تحول فردی و مواجهه با گذشته و آینده را پیش می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سفر به آخر دنیا

کتاب سفر به آخر دنیا اثری داستانی است که در سال ۱۴۰۲ منتشر شده است و فضای آن در دل جامعه‌ی این زمان ایران می‌گذرد. محمد صبحی‌هشجین، نویسنده‌ی کتاب، با زبانی خودمانی و روایتی اول‌شخص زندگی مردی را روایت می‌کند که پس از سال‌ها غرق‌شدن در دنیای سرمایه‌گذاری و رفاه مادی دچار نوعی پوچی و بی‌معنایی می‌شود. او که کودکی سختی را در پرورشگاه گذرانده و همیشه با حس تنهایی و بی‌پناهی دست‌وپنجه نرم کرده است حالا در میان‌سالی تصمیم می‌گیرد به آرزوی نوجوانی‌اش جامه‌ی عمل بپوشاند و سفری متفاوت را آغاز کند. 

داستان با بازگویی خاطرات، روابط انسانی و چالش‌های روحی و اجتماعی شخصیت اصلی تصویری از بحران هویت، جست‌وجوی معنا و امید به تغییر را به نمایش می‌گذارد. این کتاب در قالب رمان به دغدغه‌های نسلی می‌پردازد که میان گذشته‌ی دشوار و آینده‌ای نامعلوم به‌دنبال راهی برای رهایی و تجربه‌ی زندگی اصیل‌تر هستند.

خلاصه داستان سفر به آخر دنیا

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با روایت زندگی کیوان، مردی موفق از نظر مالی اما خسته و دل‌زده از تکرار روزمرگی و روابط سطحی، آغاز می‌شود. او پس از سال‌ها کار و جمع‌آوری ثروت ناگهان تصمیم می‌گیرد همه‌چیز را بفروشد و به آرزوی کودکی‌اش یعنی سفر به آخر دنیا تحقق بخشد. این تصمیم با یادآوری خاطرات تلخ پرورشگاه، تنهایی و بی‌پناهی‌های گذشته همراه است. در مسیر آماده‌سازی برای سفر کیوان با رؤیا آشنا می‌شود؛ زنی که او را در مهمانی‌ای ملاقات می‌کند و به‌تدریج به همسفر و همراهش تبدیل می‌شود. رابطه‌ی این دو با فرازو‌نشیب‌هایی چون تصادف، بیماری و سوءتفاهم‌های عاطفی روبه‌رو می‌شود. در این میان گذشته‌ی هر دو شخصیت و زخم‌های قدیمی‌شان بارها به داستان بازمی‌گردد و بر تصمیمات و احساساتشان سایه می‌اندازد. روایت با اتفاقاتی مانند دزدیده‌شدن، بیماری و حتی تجربه‌ی کما به لایه‌های عمیق‌تری از روان شخصیت‌ها نفوذ می‌کند و نشان می‌دهد که سفر واقعی بیش از آنکه جغرافیایی باشد سفری درونی و مواجهه با خود است. پایان داستان باز گذاشته شده و سرنوشت نهایی شخصیت‌ها به‌طور کامل مشخص نمی‌شود.

چرا باید کتاب سفر به آخر دنیا را خواند؟

این کتاب با روایت صادقانه و بی‌پرده از زندگی فردی که در ظاهر به موفقیت رسیده اما در درون آشفته و سرگردان است، به دغدغه‌هایی چون تنهایی، جست‌وجوی معنا و مواجهه با گذشته می‌پردازد. خواننده با دنبال‌کردن مسیر تحول شخصیت اصلی با چالش‌های انسانی، امید به تغییر و اهمیت روابط واقعی روبه‌رو می‌شود. داستان سفر به آخر دنیا فرصتی برای هم‌ذات‌پنداری با نسلی است که میان رفاه مادی و نیاز به معنا در نوسان هستند.

خواندن کتاب سفر به آخر دنیا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این رمان برای علاقه‌مندان به داستان‌های معاصر فارسی، کسانی که دغدغه‌ی هویت، تنهایی و معنای زندگی را دارند و افرادی که تجربه‌ی مهاجرت یا تغییرات بزرگ را در ذهن می‌پرورانند، مناسب است.

بخشی از کتاب سفر به آخر دنیا

«دیگه خسته شده بودم هی پول هی پول! سال‌ها بود فقط در حال سرمایه‌گذاری در بورس و پارو کردن پول بودم. پنت‌هاوس، مازراتی، ویلاهای ساحلی و جنگلی، ساعت و جواهرات برند و هر تفریحی که بگی داشتم؛ ولی از خودم بدم میومد و هی به خودم طعنه می‌زدم، آخه تا کی! تا کی می‌خوای این‌جوری زندگی کنی؟ هر شب پارتی، یه چیزی مثل خوره افتاده بود به جونم، هی با خودم کلنجار می‌رفتم. نمی‌دونستم باید چیکار کنم. نمی‌تونستم یه جا بمونم انگار یکی بهم می‌گفت باید بری! باید بری! اون شب تو مهمونی حسابی توپ بودم و نفهمیدم چه جوری خوابم برد. می‌شنیدم یکی می‌گه باید بری! باید بری! یک‌دفعه از خواب پریدم. آره خواب می‌دیدم. اون‌روز تصمیمم قطعی شد. شروع کردم به فروختن تمام چیزهایی که داشتم. در عرض چند هفته هرچی که داشتم فروختم. تنها چیزی که نفروختم آپارتمان یک‌خوابه زیر شیروونی بود که خیلی دوسش داشتم. اونو نفروختم. اون آپارتمان اولین خریدم از درامدم بود که تو چند سال اول کاریم به دست آورده بودم.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳۹۱٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۰۲ صفحه

حجم

۳۹۱٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۰۲ صفحه

قیمت:
۶۴,۰۰۰
تومان