تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب غوغای درون
معرفی کتاب غوغای درون
معرفی کتاب غوغای درون
کتاب الکترونیکی «غوغای درون» (با زیرعنوانی ندارد) نوشتهٔ اکرم جودی و با ویرایش زهرا صنوبری، توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این اثر در قالب داستانی بلند و خودزندگینامهای، به روایت تجربههای زیستهٔ نویسنده در بستر جامعه و خانواده میپردازد و دغدغههای هویت، خودشناسی و تأثیر نگاه دیگران را واکاوی میکند. «غوغای درون» در دستهٔ داستانهای فارسی معاصر قرار میگیرد و با نگاهی انتقادی به تربیت خانوادگی و فشارهای اجتماعی، سیر تحول شخصیت را به تصویر میکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب غوغای درون
«غوغای درون» اثری است که در قالب روایتی اولشخص، به بازخوانی زندگی یک زن ایرانی از کودکی تا بزرگسالی میپردازد. کتاب در فضایی خودزندگینامهای و با نثری صمیمانه، به بررسی تأثیرات محیط، خانواده و جامعه بر شکلگیری هویت فردی میپردازد. نویسنده با بازگشت به خاطرات کودکی و نوجوانی، از فشارهای خانواده، انتظارات مادر و جامعه، و تلاش برای جلب رضایت دیگران سخن میگوید. دغدغهٔ اصلی کتاب، فاصلهگرفتن از خود اصیل و غرقشدن در نقشهایی است که دیگران برای فرد تعریف میکنند. این اثر در دورهای نوشته شده که مسائل هویت، عزتنفس و خودپذیری، بهویژه برای زنان و دختران، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. «غوغای درون» با روایت تجربههای شخصی، به نوعی بازتاب جمعی از زیست زنان در جامعهٔ معاصر ایران است و تلاش میکند با بیان تردیدها، اضطرابها و امیدها، مخاطب را به تأمل دربارهٔ خود و جایگاهش در جهان دعوت کند.
خلاصه کتاب غوغای درون
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان «غوغای درون» با روایت زندگی دختری روستایی آغاز میشود که از همان کودکی، زیر سایهٔ انتظارات و آرزوهای والدین، بهویژه مادر، رشد میکند. او در تلاش است تا همزمان نقشهای مختلفی را که دیگران برایش تعریف کردهاند، ایفا کند؛ از دختر نمونه و دانشآموز موفق تا کارمند مستقل و حتی الگویی برای دیگران. این تلاشها، او را از خود واقعیاش دور میکند و باعث میشود در بزرگسالی با احساس پوچی، اضطراب و نارضایتی از زندگی مواجه شود. نویسنده با بازگشت به خاطرات کودکی، تضاد میان خواستههای درونی و انتظارات بیرونی را به تصویر میکشد و نشان میدهد چگونه فرد در مسیر جلب رضایت دیگران، هویت خود را گم میکند. در ادامه، شخصیت اصلی با مرور تجربههای تلخ و شیرین، به این نتیجه میرسد که باید خود را همانگونه که هست بپذیرد و از نقشهای تحمیلی فاصله بگیرد. کتاب با تأکید بر اهمیت خودشناسی، پذیرش تفاوتها و رهایی از مقایسه با دیگران، مخاطب را به بازاندیشی در تعریف موفقیت و خوشبختی دعوت میکند.
چرا باید کتاب غوغای درون را خواند؟
این کتاب با روایتی صادقانه و بیپرده، تجربههای زیستهٔ یک زن را در مواجهه با فشارهای اجتماعی و خانوادگی بازگو میکند. «غوغای درون» فرصتی فراهم میکند تا خواننده با دغدغههای هویتی، اضطرابهای ناشی از مقایسه و تلاش برای جلب رضایت دیگران همذاتپنداری کند. اثر، بهویژه برای کسانی که درگیر بحران هویت یا احساس ناکافیبودن هستند، میتواند تلنگری برای بازنگری در نگاه به خود و زندگی باشد. همچنین، کتاب به اهمیت پذیرش خود و رهایی از نقشهای تحمیلی میپردازد و مخاطب را به تأمل دربارهٔ ارزشهای فردی و معنای واقعی خوشبختی دعوت میکند.
خواندن کتاب غوغای درون را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کسانی مناسب است که دغدغهٔ هویت، عزتنفس و خودپذیری دارند یا درگیر فشارهای اجتماعی و خانوادگی هستند. همچنین، برای زنان و دخترانی که با انتظارات سنتی و مقایسههای مداوم روبهرو هستند، میتواند تجربهای همدلانه و آموزنده باشد. علاقهمندان به روایتهای خودزندگینامهای و داستانهای معاصر فارسی نیز مخاطبان اصلی این اثر بهشمار میآیند.
بخشی از کتاب غوغای درون
«روزهای تلخ و شیرینی که با نگاه دیگران به زندگی همراه بوده در گذار بود و من در میان طوفانهای بودن دیگران به هر سمت و سویی پرتاب میشدم و با هر پرتابی تمام روح و وجودم زخمی میشد. فکر اینکه امروز شبیه چه کسی باشم، فکر اینکه چطور رفتار کنم تا مورد تأیید دیگران باشم، هر روز فاصله من را از خودم بیشتر و بیشتر میکرد. تمام کودکیام در آرزوی دیگران سپری میشد. چنان پیش میرفتم که خودم کمکم از وجودم رخت بربست و تمام اهدافی که میتوانست از من انسان دیگری به وجود بیاورد، یک انسان با افکار و کردار خودش، باز جایش را به تکراریهای دیگران داد؛ شاید دلیل اینکه پیشرفت بشریت در اکتشافات کند شده، همین گیر افتادن در دام نگاه دیگران است که اجازه ایجاد دنیا و وجودی جدید را نمیدهد. شاید اگر هر کس خودش را در وجودش پیدا کند، دنیایی متفاوتتر داشته باشیم؛ چراکه هر وجودی میتواند دنیایی از ناشناختهها باشد و میبایست این ناشناختهها را به طبیعت عرضه کند که ناگاه با موجی از نگاه دیگران برخورد میکند و دریای پرتلاطم وجودش در کنار ساحل دیگران سکنی میگزیند.»