کتاب کار را انجام بده!
معرفی کتاب کار را انجام بده!
کتاب کار را انجام بده! نوشتهٔ استیون پرس فیلد و ترجمهٔ عبدالله قهرمانی تبار و سامان قهرمانی تبار است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب کار را انجام بده!
کتاب کار را انجام بده! یک راهنمای انقلابی برای غلبه بر موانع ذهنی در مسیر خلاقیت و بهثمر رساندن ایدههاست. این کتاب بهصورت مستقیم و بیپرده به دشمن اصلی تمام افراد خلاق میپردازد: "مقاومت درونی". نویسنده با زبانی ساده و مثالهای ملموس، نشان میدهد چگونه این نیروی مخرب ما را به تعویقاندازی، ترس از شروع و نیمهکاره رها کردن پروژهها سوق میدهد. پرسفیلد نهتنها این مقاومت را تشریح میکند، بلکه راهکارهای عملی برای شناسایی، مقابله و غلبه بر آن ارائه میدهد. کتاب بر این اصل تأکید دارد که انجام کار خلاقانه نه برای نتیجه، بلکه بهعنوان یک ضرورت درونی و رسالت شخصی باید انجام شود. ترجمه روان و دقیق این اثر، مفاهیم عمیق آن را بهخوبی به خواننده فارسیزبان منتقل کرده و بهعنوان یک تلنگر قدرتمند عمل میکند. این کتاب کوچک اما پرمحتوا، نوعی درمان شوکآور برای ذهنهای خلاق اما متوقفشده محسوب میشود.
خواندن کتاب کار را انجام بده! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای تمام کسانی که مدام درگیر تعویق کارها هستند و پروژههای ناتمام دارند، یک ضرورت محسوب میشود. اگر شما نویسنده، هنرمند، کارآفرین یا فردی خلاق هستید که مدام با مانع ذهنی شروع یا تکمیل کارها روبرو میشوید، این کتاب همان محرکی است که نیاز دارید. دانشجویانی که در انجام پایاننامه خود مشکل دارند، کارمندان خلاقی که ایدههایشان را پیاده نمیکنند و حتی افراد عادی که مدام کارهای مهم زندگی را به تعویق میاندازند، مخاطبان اصلی این کتاب هستند. مربیان و مشاوران خلاقیت نیز میتوانند از این کتاب بهعنوان ابزاری قدرتمند برای کمک به مراجعان خود استفاده کنند. در یک کلام، هر فردی که احساس میکند پتانسیل بیشتری دارد اما چیزی در درونش مانع تحقق آن میشود، باید این کتاب را بخواند.