کتاب پاک کن ها اعتراض می کنند
معرفی کتاب پاک کن ها اعتراض می کنند
کتاب الکترونیکی «پاککنها اعتراض میکنند» نوشته و تصویرگری «جنیفر جونز» با ترجمهٔ «وحید توکلصدیقی» و نشر صابرین، داستانی کودکانه دربارهٔ احترام به وسایل و اهمیت رفتار درست با اشیای اطراف است. این کتاب با روایت ماجرای پاککنهایی که از رفتار بچهها خسته شدهاند، به موضوعاتی مانند احترام، مسئولیتپذیری و استفادهٔ بهینه از نوشتافزارها میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب پاک کن ها اعتراض می کنند
در «پاککنها اعتراض میکنند» با داستانی روبهرو هستیم که از زاویهٔ دید اشیای سادهای مانند پاککنها روایت میشود. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و مصور، تلاش میکند تا به کودکان یادآوری کند که حتی وسایل کوچک و روزمره هم شایستهٔ احترام هستند. روایت کتاب در فضایی مدرسهای شکل میگیرد و رفتارهای رایج کودکان با نوشتافزارها را به تصویر میکشد. پاککنها که معمولاً مورد بیتوجهی و گاهی بدرفتاری قرار میگیرند، تصمیم میگیرند اعتراض کنند و برای مدتی از دسترس خارج شوند تا بچهها متوجه اهمیت آنها شوند. این داستان در سالهای اخیر نوشته شده و با تصویرگری رنگی و جذاب، مفاهیمی مانند مسئولیتپذیری، احترام به اشیا و اهمیت مراقبت از وسایل را به زبان کودکانه بیان میکند. کتاب بخشی از مجموعهای است که به مهارتهای زندگی و آموزش ارزشهای اخلاقی به کودکان میپردازد.
خلاصه کتاب پاک کن ها اعتراض می کنند
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با معرفی پاککنهایی آغاز میشود که روی مدادها نشستهاند و منتظرند تا با دقت و مهربانی از آنها استفاده شود. اما بچهها اغلب با بیتوجهی و گاهی خشونت با پاککنها رفتار میکنند؛ آنها را میشکنند، خم میکنند یا حتی فراموش میکنند که کجا گذاشتهاند. پاککنها از این وضعیت خسته میشوند و تصمیم میگیرند دست به اعتراض بزنند. آنها در زمانی که بچهها در کلاس نیستند، خود را پنهان میکنند و نامهای برای بچهها مینویسند تا احساسات و ناراحتیشان را بیان کنند. وقتی بچهها به کلاس برمیگردند و متوجه نبود پاککنها میشوند، تازه اهمیت آنها را درک میکنند. در نهایت، پس از عذرخواهی بچهها و قول به رفتار بهتر، پاککنها دوباره به سر جای خود بازمیگردند و همه چیز به حالت عادی برمیگردد. داستان با تأکید بر اهمیت احترام به وسایل و مسئولیتپذیری در قبال اشیای اطراف به پایان میرسد.
چرا باید کتاب پاک کن ها اعتراض می کنند را خواند؟
این کتاب با زبانی کودکانه و داستانی ساده، مفاهیمی مانند احترام به اشیا، مسئولیتپذیری و اهمیت مراقبت از وسایل را به کودکان آموزش میدهد. روایت از زاویهٔ دید پاککنها باعث میشود کودکان بتوانند همدلی بیشتری با اشیای اطراف خود پیدا کنند و رفتارشان را نسبت به وسایل شخصیشان بازنگری کنند. تصویرگری رنگی و جذاب کتاب نیز به درک بهتر پیامها کمک میکند.
خواندن کتاب پاک کن ها اعتراض می کنند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان گروه سنی ۵ سال به بالا مناسب است، بهویژه برای آنهایی که در سنین پیشدبستانی و دبستان قرار دارند و نیاز به آموزش مهارتهای زندگی، احترام به وسایل و مسئولیتپذیری دارند. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال داستانهایی با پیامهای تربیتی هستند، گزینهٔ مناسبی است.
فهرست کتاب پاک کن ها اعتراض می کنند
این کتاب داستانی است و فهرست فصلبندیشده ندارد.
بخشی از کتاب پاک کن ها اعتراض می کنند
«ما روی مدادها مینشینیم و منتظر میمانیم تا با لطافت از ما استفاده شود. اما به جای آن، در نهایت میشکنیم و به دفعات زیاد مورد آزار قرار میگیریم. معمولاً با پاککنهای بزرگتری که با مداد نیستند هم بدرفتاری میشود. بچهها هر روز یا با مدادهایشان مثل چاقو به ما ضربه میزنند یا آنها را به ما میچسبانند. کودکان ما را خم میکنند و میشکنند؛ انگار اسباببازیهایی هستیم که میتوانند با آنها بازی کنند. آنها ما را تکهپاره میکنند و خردههای ما را روی میز جمع میکنند. آنها اهمیتی نمیدهند که با ما چطور رفتار میکنند. بدترین حالت وقتی است که به ما نیاز ندارند. آنها فراموش میکنند که چطور ما را به تکههایی کوچک تبدیل کردهاند. چطور ما را از روی مداد کندند و روی زمین، کنار صندلی خودشان انداختند. وقتی اشتباهی روی کاغذ مرتکب میشوند و باید هرطور که شده آن را پاک کنند؛ دقیقاً این وقتی است که نمیتوانند ما را پیدا کنند چون ما را از جای خودمان برداشتهاند و روی زمین انداختهاند.»