دانلود و خرید کتاب طراحی فنی و مهندسی ساختمان محسن وفامهر

کتاب طراحی فنی و مهندسی ساختمان

نویسنده:محسن وفامهر
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب طراحی فنی و مهندسی ساختمان

کتاب طراحی فنی و مهندسی ساختمان نوشتهٔ محسن وفامهر است. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب طراحی فنی و مهندسی ساختمان

کتاب طراحی فنی و مهندسی ساختمان  به بررسی جامع سازه‌های فولادی می‌پردازد. نویسنده، دکتر محسن وفادهر، با تجربه سال‌ها تدریس در دانشگاه‌های معتبر ایران، مطالب را به شیوه‌ای کاربردی و همراه با مثال‌های تصویری و نقشه‌های اجرایی ارائه کرده است. کتاب شامل چهار بخش اصلی است: مفاهیم اولیه، نقشه‌های فاز، اجرای بنیادی، و موارد تکمیلی که هر یک به تفصیل به موضوعات فنی مانند فونداسیون، اتصالات، سقف‌ها، و سازه‌های فضاکار پرداخته‌اند. همچنین، کتاب با تأکید بر جنبه‌های بصری و عملی، یادگیری را برای دانشجویان تسهیل می‌کند.

خواندن کتاب طراحی فنی و مهندسی ساختمان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دانشجویان رشته‌های عمران و معماری، مهندسان تازه‌کار، و حتی متخصصانی که می‌خواهند دانش خود را در حوزه سازه‌های فولادی به‌روز کنند، پیشنهاد می‌شود. همچنین، برای افرادی که به دنبال منبعی جامع با مثال‌های عملی و تصاویر گویا هستند، این کتاب می‌تواند بسیار مفید باشد. نویسنده با پرهیز از مطالب صرفاً تئوری، سعی کرده است نیازهای واقعی صنعت ساخت‌وساز را پوشش دهد.

بخشی از کتاب طراحی فنی و مهندسی ساختمان

"در اینجا لازم می‌دانیم که از زحمات بی‌وقفۀ آقایان هنادی هزایی رسیس گیروه نشری دانشگاه فردوسی مشهد، مصطفی قندهاری، حمیدرضا نداف سنگانی و غلاءرضا افسنی کارشناسان نشری و حمید نخفی رواستار ادبی تشکر و قدردانی نمایم. در انتها توجه شما را به نکات منظورشده در قسمت راهنمایی قبل از مطالعۀ کتاب جلب می‌کنم."