دانلود و خرید کتاب یائسگی از نگاهی نو مینا رحیمی

کتاب یائسگی از نگاهی نو

انتشارات:تیمورزاده
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب یائسگی از نگاهی نو

کتاب یائسگی از نگاهی نو با عنوان اصلی The menopause reset: get rid of your symptoms and feel like your younger self again نوشتهٔ «میندی پلز» و ترجمهٔ «مینا رحیمی» و «رابعه برقی»، اثری در حوزهٔ سلامت زنان و بهداشت دوران میانسالی است که توسط انتشارات تیمورزاده منتشر شده است. این کتاب به بررسی علمی و تجربی یائسگی، تغییرات هورمونی، سبک زندگی و تغذیه در این دوران پرداخته و راهکارهایی برای مدیریت بهتر علائم و بهبود کیفیت زندگی زنان ارائه داده است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب یائسگی از نگاهی نو اثر میندی پلز

کتاب «یائسگی از نگاهی نو» با رویکردی جامع به موضوع یائسگی و سال‌های میانسالی زنان پرداخته است. کتاب حاضر در دوره‌ای نوشته شده که توجه به سلامت زنان و دغدغه‌های مرتبط با تغییرات هورمونی اهمیت بیشتری یافته است. نویسنده، «میندی پلز» با تکیه بر تجربه‌های شخصی و دانش تخصصی خود در حوزهٔ سلامت و تغذیه تلاش می‌کند تصویری واقع‌گرایانه از چالش‌ها و فرصت‌های این دوران ارائه دهد. کتاب علاوه‌بر پرداختن به علائم و مشکلات رایج یائسگی به نقش سبک زندگی، تغذیه، سم‌زدایی بدن و اهمیت میکروبیوم روده در سلامت زنان اشاره می‌کند؛ همچنین به تأثیر عوامل محیطی و مواد شیمیایی بر بدن زنان در این دوره پرداخته شده و راهکارهایی برای کاهش اثرات منفی آن‌ها پیشنهاد شده است. این کتاب با روایت‌هایی از تجربه‌های زنان مختلف و نمونه‌های بالینی تلاش می‌کند خواننده را با ابعاد مختلف یائسگی آشنا کند و به او نشان دهد که این دوران می‌تواند فرصتی برای بازآفرینی سلامت و خودشکوفایی باشد.

خلاصه کتاب یائسگی از نگاهی نو

پیام اصلی کتاب «یائسگی از نگاهی نو» بر شناخت عمیق‌تر بدن زنانه در دوران یائسگی و اهمیت سبک زندگی سالم متمرکز است. نویسنده با روایت تجربه‌های شخصی و بالینی توضیح می‌دهد که یائسگی صرفاً یک پایان نیست؛ بلکه فرصتی برای بازنگری در سلامت و عادات روزمره است. کتاب حاضر با بررسی علائم رایجی مانند بی‌خوابی، نوسانات خلقی، گرگرفتگی، افزایش وزن و مشکلات حافظه، ریشه‌های هورمونی این تغییرات را شرح می‌دهد و بر نقش تغذیه، فستینگ (روزه‌داری متناوب)، رژیم کتوژنیک و سم‌زدایی بدن تأکید می‌کند؛ همچنین به اهمیت میکروبیوم روده و تأثیر آن بر تعادل هورمونی و سلامت کلی بدن پرداخته شده است. نویسنده باور دارد که با شناخت بهتر هورمون‌ها تنظیم زمان و نوع غذاخوردن، مراقبت از میکروبیوم و کاهش قرارگیری در معرض سموم محیطی می‌توان بسیاری از علائم آزاردهندهٔ یائسگی را کنترل کرد و کیفیت زندگی را بهبود بخشید. کتاب حاضر با ارائهٔ نمونه‌های واقعی از زنان مختلف نشان می‌دهد که تغییر سبک زندگی و توجه به نیازهای بدن، کلید عبور سالم و توانمند از این مرحله است.

چرا باید کتاب یائسگی از نگاهی نو را خواند؟

این کتاب با رویکردی علمی و تجربی به دغدغه‌های واقعی زنان در دوران یائسگی پاسخ و راهکارهایی برای مدیریت علائم و بهبود کیفیت زندگی ارائه می‌دهد. خواننده با مطالعهٔ این اثر با مفاهیم جدیدی مانند نقش میکروبیوم، اهمیت سم‌زدایی، فستینگ و تغذیهٔ متناسب با چرخهٔ هورمونی آشنا می‌شود؛ همچنین این اثر با روایت‌های شخصی و نمونه‌های بالینی، فضای همدلی و درک متقابل را ایجاد می‌کند و به زنان نشان می‌دهد که می‌توانند با آگاهی و تغییر سبک زندگی، این دوران را با قدرت و سلامت پشت سر بگذارند.

خواندن کتاب یائسگی از نگاهی نو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای زنان میانسال و کسانی که در آستانه یا درگیر دوران یائسگی هستند مناسب است؛ همچنین برای افرادی که به‌دنبال راهکارهای غیردارویی برای مدیریت علائم یائسگی، بهبود خواب، کاهش اضطراب، تنظیم وزن و افزایش انرژی هستند.

درباره میندی پلز

«میندی پلز» (Mindy Pelz) نویسنده، سخنرانی کلیدی و متخصص در زمینهٔ تغذیه و سلامت است. او را در طب مکمل و فستینگ پیشرو و پرچم‌دار دانسته‌اند. کتاب «یائسگی از نگاهی نو» اثر او است. این نویسنده پادکست علمی The Resetter را مدیریت کرده و کتاب‌های گوناگونی را به رشتهٔ تحریر درآورده است.

فهرست کتاب یائسگی از نگاهی نو

دو پیشگفتار: این بخش به معرفی دغدغه‌ها و انگیزه‌های نگارش کتاب و اهمیت نگاه نو به یائسگی پرداخته است.

فصل اول: من در بدن چه کسی زندگی می‌کنم؟: این بخش به بررسی تجربه‌های شخصی نویسنده و چالش‌های آغاز یائسگی پرداخته است.

فصل دوم: به یائسگی خوش آمدید: این بخش شما را با نشانه‌ها و تغییرات اولیهٔ این دوران آشنا می‌کند.

فصل سوم: نشانه‌های یائسگی‌تان را تغییر دهید: این بخش راهکارهای عملی برای مدیریت علائم را معرفی کرده است.

فصل چهارم: نگران نباشید، این عقل شما نیست که دارد از دست می‌رود، هورمون‌هایتان است: این بخش دربارهٔ نقش هورمون‌ها و اهمیت شناخت آن‌ها توضیح داده است.

فصل پنجم: پروژسترون عزیز، ببخشید که تو را همیشگی فرض کردم: این بخش نقش پروژسترون و تأثیر آن بر سلامت روان و جسم را معرفی کرده است.

فصل ششم: آیا صبحانه وعدهٔ غذایی نامناسبی است؟: این بخش انواع فستینگ و تأثیر آن بر تعادل هورمونی و کاهش وزن را توضیح داده است.

فصل هفتم: راهکار کتوژنیک برای منوپوز: این بخش دربارهٔ رژیم کتوژنیک و تنظیم تغذیه بر اساس چرخهٔ هورمونی توضیح داده است.

فصل هشتم: با استروبولوم آشنا شویم: این بخش در باب اهمیت میکروبیوم روده و نقش آن در سلامت هورمونی است.

فصل نهم: آیا سم‌زدایی از سبک زندگی مهم‌تر است؟: این بخش تأثیر مواد شیمیایی و فلزات سنگین بر بدن و راهکارهای سم‌زدایی را توضیح داده است.

فصل دهم: سندرم زنان پرمشغله: این بخش در باب اهمیت خودمراقبتی، استراحت و مدیریت استرس است.

فصل یازدهم: برای همیشه جوان بمانید: این بخش تکنیک‌های جوان‌سازی و حفظ انرژی را شرح داده است.

فصل دوازدهم: ارتقا از بقا به خودشکوفایی: این بخش به تشویق به رشد فردی و بازآفرینی سلامت پرداخته است.

فصل سیزدهم: شما بسیار قدرتمندتر از آنی هستید که به شما گفته‌اند: این بخش بر قدرت درونی و توانمندی زنان تأکید کرده است.

فصل ویژه: خواب آسان: این بخش در باب راهکارهایی برای بهبود کیفیت خواب در دوران یائسگی است.

جمع‌بندی: این بخش خلاصهٔ نکات کلیدی و معرفی منابع علمی و مطالعاتی را ارائه کرده است.