دانلود و خرید کتاب روح سرخ دانشگاه اولریش شوسی ترجمه مرجانه فشاهی
تصویر جلد کتاب روح سرخ دانشگاه

کتاب روح سرخ دانشگاه

معرفی کتاب روح سرخ دانشگاه

کتاب روح سرخ دانشگاه نوشتهٔ اولریش شوسی و ترجمهٔ مرجانه فشاهی است. انتشارات مردمنگار این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب روح سرخ دانشگاه

کتاب روح سرخ دانشگاه زندگینامه رودی دوچکه، رهبر جنبش دانشجویی آلمان را روایت می‌کند. این کتاب به بررسی زندگی شخصی، فعالیت‌های سیاسی و تأثیر دوچکه بر جنبش‌های دانشجویی و چپ آلمان می‌پردازد. با استفاده از منابع گسترده و مصاحبه‌های متعدد، شوسی تصویری جامع از دوچکه ارائه می‌دهد که هم به عنوان یک انقلابی و هم به عنوان یک انسان با تمام پیچیدگی‌هایش شناخته می‌شود. کتاب همچنین به رویدادهای مهمی مانند ترور دوچکه در سال ۱۹۶۸ و تأثیر آن بر جنبش‌های اجتماعی می‌پردازد.

خواندن کتاب روح سرخ دانشگاه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به تاریخ معاصر آلمان، جنبش‌های دانشجویی و چپ گرایی مناسب است. همچنین پژوهشگران و دانشجویان رشته‌های علوم سیاسی، تاریخ و جامعه‌شناسی می‌توانند از این کتاب بهره ببرند. افرادی که به دنبال درک تأثیر شخصیت‌های کاریزماتیک بر تحولات اجتماعی هستند نیز از مطالعه این کتاب لذت خواهند برد.

بخشی از کتاب روح سرخ دانشگاه

"در کودکی خیلی زود ترس از جنگ را حس کردم. شنیدم که عموم با اصابت بمب به تانک جانش را از دست داده. خبر مرگ او به خانواده‌اش این طور اطالع داده شد: «کشته شده برای رهبر و حکومت رایش». ارمغان این رهبر و رایش برایمان را امروز ملاحظه می‌کنیم که اتحاد دوباره آلمان اصلاً قابل تصور هم نیست. کلمه کشته شده نباید دیگر به کار برده شود. مادرم ما چهار پسر را برای جنگ به دنیا نیاورد. ما از جنگ متنفریم و صلح می‌خواهیم."