دانلود و خرید کتاب بیدار کردن چشم سوم از طریق ۵ گام ساده ماریون جید ترجمه یاسین قاسمی بجد
تصویر جلد کتاب بیدار کردن چشم سوم از طریق ۵ گام ساده

کتاب بیدار کردن چشم سوم از طریق ۵ گام ساده

معرفی کتاب بیدار کردن چشم سوم از طریق ۵ گام ساده

کتاب بیدار کردن چشم سوم از طریق ۵ گام ساده نوشتهٔ ماریون جید و ترجمهٔ یاسین قاسمی بجد و طلعت اصغری درمیان است. انتشارات جزیره کتاب این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب بیدار کردن چشم سوم از طریق ۵ گام ساده

کتاب «بیدار کردن چشم سوم از طریق ۵ گام ساده» نوشته‌ ماریون جید، راهنمایی جامع برای تقویت چاکراها و باز کردن چشم سوم است. نویسنده با ارائه پنج راهکار اساسی، به خوانندگان کمک می‌کند تا انرژی روانی خود را ارتقا داده و به خودآگاهی برسند. این کتاب به بررسی اهمیت چاکرای چشم سوم، روش‌های رفع انسداد آن، و نقش رژیم غذایی و تمرینات یوگا در این فرآیند می‌پردازد. یکی از جذاب‌ترین بخش‌های این کتاب، ارائه‌ی راهکارهای عملی و گام‌به‌گام برای بیدار کردن چشم سوم است. ماریون جید با زبانی ساده و قابل فهم، مفاهیم پیچیده‌ی مربوط به چاکراها و انرژی روانی را توضیح می‌دهد و تمرینات موثری را برای تقویت این توانایی‌ها ارائه می‌کند. همچنین، تأکید نویسنده بر نقش رژیم غذایی و تمرینات یوگا در این فرآیند، به خوانندگان کمک می‌کند تا به طور جامع و کامل به این موضوع بپردازند. همچنین باید اضافه کنم که ایجاد دید عمیق در زندگی معنوی و همچنین روشن بینی از جذابیت های این کتاب است.

خواندن کتاب بیدار کردن چشم سوم از طریق ۵ گام ساده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی که به دنبال رشد روحی و معنوی خود هستند، مناسب است. کسانی که می‌خواهند توانایی‌های روانی خود را کشف و تقویت کنند، و به دنبال راهکارهایی عملی برای افزایش خودآگاهی هستند، از مطالعه‌ی این کتاب بهره خواهند برد. همچنین افرادی که به موضوعاتی چون چاکراها، مدیتیشن و تمرکز حواس علاقه‌مند هستند، مخاطبان این کتاب هستند.