دانلود و خرید کتاب بازمانده پاپیون (میم عین دال)
تصویر جلد کتاب بازمانده

کتاب بازمانده

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب بازمانده

کتاب بازمانده نوشتهٔ پاپیون (میم عین دال) است. انتشارات نسل روشن این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب بازمانده

کتاب بازمانده روایتی تکان‌دهنده از زندگی نویسنده است که در خانواده‌ای مذهبی و پرچالش بزرگ شده است. داستان با توصیف شرایط سخت کودکی، از دست دادن پدر در جنگ، حضور ناپدری سختگیر، و مبارزه با مشکلات جسمی و عاطفی آغاز می‌شود. نویسنده با زبانی صمیمی و احساسی، تجربیات شخصی خود را از تنهایی، ترس، و تلاش برای بقا به تصویر می‌کشد. کتاب نه‌تنها یک روایت شخصی، بلکه بازتابی از جامعه و شرایطی است که بسیاری از افراد در آن رشد می‌کنند.

خواندن کتاب بازمانده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی مناسب است که به داستان‌های واقعی و الهام‌بخش علاقه دارند. خوانندگانی که می‌خواهند با چالش‌های زندگی از نگاه یک فرد که با مصائب متعدد روبه‌رو شده آشنا شوند، از این اثر بهره خواهند برد. همچنین، این کتاب می‌تواند برای کسانی که درگیر مسائل خانوادگی یا عاطفی هستند، راهنمایی ارزشمند باشد و به آن‌ها نشان دهد که چگونه می‌توان با مقاومت و امید بر مشکلات غلبه کرد.

بخشی از کتاب بازمانده

"ماه آخر پاییز بود. گرگ و میش صبح بارانی، تو بیمارستان فرح تهران که الآن نمی‌دونم به چه نامی تغییر پیدا کرده، در خانواده‌ای مذهبی دیده به جهان گشودم. با همون‌طور که اسم محمدکسرا رو از آیات قرآن درآورده بود، اسم منم از قرآن کشید بیرون. محمد طاها، که به عنوان یادگاری ازش به جا مونده... ما مامان اون موقع هجده سال داشت و بابا بیست و پنج سال."