کتاب وقتی انقلابی بودیم
معرفی کتاب وقتی انقلابی بودیم
کتاب وقتی انقلابی بودیم نوشتهٔ روبرتو آمپوئرو و ترجمهٔ قاسم صنعوی است. انتشارات لنا این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب وقتی انقلابی بودیم
کتاب وقتی انقلابی بودیم داستان زندگی روبرتو آمپوئرو، نویسنده و شخصیت سیاسی شیلیایی، را روایت میکند که در دوران کودتای نظامی شیلی مجبور به ترک وطن و زندگی در تبعید میشود. داستان با جزئیات دقیق به تجربیات او در آلمان شرقی و کوبا میپردازد و روابط پیچیدهاش با شخصیتهای سیاسی و انقلابی را بررسی میکند. کتاب ترکیبی از خاطرات شخصی و تحلیل سیاسی است که خواننده را با چالشهای ایدئولوژیک و عاطفی یک انقلابی آشنا میسازد.
خواندن کتاب وقتی انقلابی بودیم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به علاقهمندان به ادبیات سیاسی-تاریخی، به ویژه کسانی که به تاریخ آمریکای لاتین و جنبشهای چپ گرایش دارند، پیشنهاد میکنیم. همچنین، خوانندگانی که به داستانهای واقعگرایانه با شخصیتهای پیچیده و روایتهای چندلایه علاقه دارند، از این کتاب لذت خواهند برد.
بخشی از کتاب وقتی انقلابی بودیم
"در شیلی، سالیادور آلنده، رئیس جمهور سوسیالیست، چند ماه پیش و طی کودتای ژنرال آگوستو پینوشه مرده بود. در ویتنام، نیروهای آمریکای شمالی دربرابر تهاجم مقاومتناپذیر ویتنامیها عقبنشینی میکردند، و اروپای شرقی هنوز جراحتهایی را که در تهاجم شوروی به چکسلواکی متحمل شده بود درمان نکرده بود."