دانلود و خرید کتاب هنر ناممکن ها استیون کاتلر ترجمه زهرا صحرایی
تصویر جلد کتاب هنر ناممکن ها

کتاب هنر ناممکن ها

معرفی کتاب هنر ناممکن ها

کتاب هنر ناممکن ها نوشتهٔ استیون کاتلر و ترجمهٔ زهرا صحرایی است. انتشارات راوشید این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب هنر ناممکن ها

کتاب هنر ناممکن ها با بررسی روش‌های نخبگان در حوزه‌های مختلف مانند ورزش، هنر و کسب‌وکار، راهکارهایی برای دستیابی به عملکرد حداکثری ارائه می‌دهد. این کتاب با تکیه بر علوم اعصاب و روانشناسی، به خوانندگان می‌آموزد چگونه محدودیت‌های ذهنی را کنار بگذارند و به اهداف بلندپروازانه خود دست یابند. پیام اصلی کتاب این است که انسان‌ها بسیار تواناتر از آنچه تصور می‌کنند هستند و ناممکن‌ها تنها نیازمند نگرش و تلاش درست هستند.

خواندن کتاب هنر ناممکن ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال بهبود عملکرد شخصی و حرفه‌ای خود هستند، از جمله ورزشکاران، هنرمندان، مدیران و هر کسی که می‌خواهد محدودیت‌های خود را بشکند. همچنین، اگر به مباحث روانشناسی رشد و توسعه فردی علاقه دارید یا می‌خواهید با استفاده از یافته‌های علمی به اهداف بزرگی برسید، این کتاب می‌تواند برای شما الهام‌بخش و کاربردی باشد.

بخشی از کتاب هنر ناممکن ها

«همیشه تمایل به یادگیری و تکامل در ما وجود دارد. این یک مرز است. بیایید کمی آن را به چالش بکشیم. اینجاست که متوجه می‌شوید این مرز واقعی نیست و می‌توانید از آن فراتر بروید. ناممکن کمی دورتر است، پس بیایید به آنجا برویم و دوباره آن را به چالش بکشیم. این کار را به اندازه کافی انجام دهید تا به آن عادت کنید.»

ناشناس
۱۴۰۳/۱۲/۱۵

این کتاب خیلی عالی مفاهیم مختلف رو از مبنا بررسی میکنه و راهکار میده. به من که خیلی کمک میکنه حتما خوندش رو توصیه میکنم. ممنون از مترجم و انتشارات راوشید.