کتاب برنامه ریزی درسی و فعال سازی فرایند تدریس و یادگیری سیدمحمد حسینی + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب برنامه ریزی درسی و فعال سازی فرایند تدریس و یادگیری

کتاب برنامه ریزی درسی و فعال سازی فرایند تدریس و یادگیری

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب برنامه ریزی درسی و فعال سازی فرایند تدریس و یادگیری

کتاب برنامه ریزی درسی و فعال سازی فرایند تدریس و یادگیری نوشتهٔ سیدمحمد حسینی است. انتشارات سیادت این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب برنامه ریزی درسی و فعال سازی فرایند تدریس و یادگیری

کتاب برنامه ریزی درسی و فعال سازی فرایند تدریس و یادگیری به بررسی مباحث مربوط به برنامه‌ریزی آموزشی می‌پردازد و راهنمایی جامع برای مدیران، معلمان و مربیان در این حوزه ارائه می‌دهد. نویسنده با ارائه اصول و مبانی برنامه‌ریزی آموزشی، به مخاطبان کمک می‌کند تا بتوانند برنامه‌های آموزشی موثر و کارآمدی را طراحی و اجرا کنند. این کتاب شامل مباحثی مانند طراحی برنامه درسی، انتخاب روش‌های تدریس مناسب، ارزیابی عملکرد دانش‌آموزان و معلمان، و همچنین راهکارهای بهبود کیفیت آموزش است. هدف این کتاب، ارائه راهنمایی‌های عملی و کاربردی برای بهبود کیفیت برنامه‌ریزی آموزشی در مدارس و مراکز آموزشی است.

خواندن کتاب برنامه ریزی درسی و فعال سازی فرایند تدریس و یادگیری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای مدیران، معلمان، مربیان و همه کسانی که به نوعی با برنامه‌ریزی آموزشی در مدارس و مراکز آموزشی سروکار دارند، مناسب است. این کتاب به خوانندگان کمک می‌کند تا با اصول و مبانی برنامه‌ریزی آموزشی آشنا شوند و بتوانند برنامه‌های آموزشی موثر و کارآمدی را طراحی و اجرا کنند. همچنین، برای کسانی که به دنبال بهبود کیفیت آموزش در مدارس و مراکز آموزشی هستند، این کتاب می‌تواند منبعی ارزشمند باشد. با این حال، لازم به ذکر است که خوانندگان باید با دیدی انتقادی به نظرات نویسنده نگاه کنند و به ابعاد مختلف موضوع توجه داشته باشند.

منابع و محتوای مربوط

مناطق حفاظت شده و تنوع زیستی گیاهان کشاورزی
سو استولتون
آموزش اصول پایه و قوانین رشته های ورزشی (ورزش ۱ و ۲)
ارشد رحیمی گلوگاهی
برندها در تجارت الکترونیک
محسن غنی نژاد
استراتژی های کسب و کار مبتنی بر هوش مصنوعی
باب پلرین
راهنمای عمومی اسرائیل شناسی ۲۰۲۰ (جلد اول)
منیر فخرالدین
من می بینم من می بینم
رابرت هندرسون
احساساتم به جهان با یادداشت‌های شخصی (جلد هشتم)
عبداله مهربان
ارائه خدمات به بیماران صعب العلاج
کیوان بابادی
تاریخ ایران پس از انقلاب اسلامی (جلد سوم)
غلامرضا بهداروند یانی
رویارویی فکری ایران با مدرنیت
فرزین وحدت
جسی خرگوشه
تی. آلبرت
روش های تدریس براساس رویکرد رفتارگرایی، شناخت گرایی و ساختارگرایی با تاکید بر نمونه ها
فرانک امیدیان
فردای زیبا