کتاب مکالمات روزمره به ۵ زبان زندهی دنیا
خواندن نظراتمعرفی کتاب مکالمات روزمره به ۵ زبان زندهی دنیا
«مکالمات روزمره به ۵ زبان زندهی دنیا» تألیف لیلا زارع (-۱۳۶۱) به عنوان کتاب همراه، ضروریات مکالماتی پنج زبان انگلیسی، ترکی استانبولی، فرانسه، آلمانی و ایتالیایی را در بردارد. در این اثر جملات، عبارات و اصطلاحات عمومی که در مکالمات عمومی مورد استفاده قرار میگیرند جمعآوری شدهاند و بر حسب موضوع در هفت بخش مکالمه، معارفه، در هنگام خرید، عبارات عمومی، در هنگام مسافرت، در هنگام گردش و من بیمار هستم، دستهبندی گشتهاند.
۵۰۴ واژه و اصطلاح روزمرهی انگلیسی![]()
شهلا سیدزادهمطلق
۱۷۵ ترکیب پرکاربرد خبری سیاسی (تصویری و دو زبانه - به انگلیسی و فارسی)الهام پورمحمدی
آموزش جامع گرامر انگلیسیآمنه تربتاصفهانی
آقای سیب زمینی و خانم هویج، دختر شیشه ای!!!فرانک کلابی
هزار و دویست لغات، جملات و اصطلاحات کاربردی از مقدماتی تا پیشرفته A1 – C2مهدی مقدمی
راهنمای نگارش پژوهش های علمیهیلاری گلاسمن دیل
رویاامیل زولا
۳۶۵ روز بدون توآخیرا
جین ایرشارلوت برونته
داستان های کوتاه رمانتیک فرانسه (دوزبانه)صدیقه حقدوست
باسلام. من قسمت فرانسه رو نگاه کردم در سطح مقدماتی عنوان شده و برای کسی که میخواد زبان فرانسه یا ... رو کامل تر یاد بگیره مناسب نیست. برای فرانسه کتابهای کنکسیون و یا اکو رو پیشنهاد میدم.
کتاب خوب و کاربردی است .البته در خصوص زبان آلمانی برخی تلفظ ها اشتباه نوشته شده مثلاً ich liebe dich که باید ایش لیبی دیش تلفظ شود ایک لیبی دیک نوشته شده
عالییییییییی بود
دوستان کسی این کتاب رو مطالعه کرده میخواهم سطح آموزش فرانسویش رو بدونم؟
عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی