دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۴/۳۱ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۴/۳۱

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۴/۳۱

در این شماره می‌خوانیم: - «الون ماسک» در پی ساخت طولانی ترین تونل دنیا - تلسکوپ فضایی هابل "فوبوس" را شکار کرد - خاک ماه ۱.۸ میلیون دلار فروخته شد - ۲۰۱۷، دومین سال گرم در جهان می‌شود - کشف ۴۰۰ پرنده مینای قاچاق در زابل - آمادگی سه مرحله ای گروه های پزشکی حج تمتع - ثبت رکورد تازه گینس در کویر لوت - ایران همچنان گرم خواهد ماند - موگرینی: برجام متعلق به جامعه جهانی است - نان غنی شده مالت یا جوانه گندم تهیه شد - ایران دارای بیشتر از ۱۰۰۰ استارت آپ است - رونمایی از «شبکه عصبی» هواپیماها - مرگ و میر جهانی ایدز به نصف کاهش یافت - فرانسه پرنفوذترین قدرت نرم جهان - عکس/ مراسم گاوبازی از نگاه دوربین - اعمال سقف مصرف در اینترنت نامحدود - در هشتمین نشست کمیسیون مشترک برجام چه گذشت؟ - «لامبورگینی» ۲ اجرایی شد - «کت ولیعهدی» در بازار! - انتقاد شدید ایران به هیات آمریکایی - ماجرای حادثه تلخ دزفول از زبان بانوی نجات‌یافته - سخنگوی کاخ سفید کناره گیری کرد - تدبیر اندیشی دولت امید در ریشه کنی فقر مطلق - حضور رئیسی، به روحانی در تغییر زمین بازی کمک کرد - ادامه جستجو برای یافتن سه گردشگر مفقود حادثه دز - «زال و رودابه» در تالار محراب - پیگیر طرح تحول سلامت در دولت دوازدهم هستم - حریق در بوستان یاس مهار شد - خودروهای دو تکه ای نخرید - استقلال را از ليگ قهرمانان محروم كنيد - اسیران داعش نباید شکنجه شوند

رایگان