دانلود و خرید کتاب هیولایم را لازم دارم! آماندا نول ترجمه حسام امامی
تصویر جلد کتاب هیولایم را لازم دارم!

کتاب هیولایم را لازم دارم!

نویسنده: آماندا نول
انتشارات:انتشارات کیوی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب هیولایم را لازم دارم!

کتاب هیولایم را لازم دارم! نوشتهٔ آماندا نول و ترجمهٔ حسام امامی است. انتشارات کیوی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب هیولایم را لازم دارم!

کتاب هیولایم را لازم دارم! داستانی کودکانه و خیال‌انگیز درباره یک کودک است که هیولای زیر تختش ناپدید می‌شود و او سعی می‌کند جایگزینی برای آن پیدا کند. داستان با طنز و خلاقیت همراه است و به موضوعاتی مانند ترس‌های شبانه، دوستی و پذیرش تفاوت‌ها می‌پردازد. نویسنده با زبانی ساده و جذاب، دنیای کودکانه را به تصویر می‌کشد و تصویرگر نیز با طرح‌های متناسب، فضای داستان را کامل می‌کند.

خواندن کتاب هیولایم را لازم دارم! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان ۶ تا ۱۰ ساله که از داستان‌های تخیلی و ماجراجویی لذت می‌برند، مناسب است. همچنین برای والدینی که به دنبال کتابی با محتوای خلاقانه و آموزنده برای خواندن قبل از خواب هستند، گزینه‌ای ایده‌آل محسوب می‌شود.

بخشی از کتاب هیولایم را لازم دارم!

«امشب وقتی زیر تختم دنبال هیولایم گشتم، به جاش این یادداشت را دیدم. من رفتم ماهی کبری: به هفته‌ی دیگه برمی‌گردم. باید چه کار می‌کردم؟ من به یک هیوال زیر تختم نیاز داشتم. بدون هیوالیم جمله‌طوری قرار بود بخوابم؟»