دانلود و خرید کتاب مبانی کوچینگ زندگی کاساندرا ووگن ترجمه آرزو مهران
تصویر جلد کتاب مبانی کوچینگ زندگی

کتاب مبانی کوچینگ زندگی

معرفی کتاب مبانی کوچینگ زندگی

کتاب الکترونیکی مبانی کوچینگ زندگی نوشتۀ کاساندرا ووگن و ترجمۀ آرزو مهران است و انتشارات نسل یاسان آن را منتشر کرده است. کتاب مبانی کوچینگ زندگی، پایه و اساس محکمی در زمینۀ کوچینگ زندگی در اختیار شما قرار می‌دهد: تعریف و ماهیت آن، الزامات آن و ۲۱ روشی که می‌توانید با استفاده از آنها به یک کوچ قدرتمند تبدیل شوید.

درباره کتاب مبانی کوچینگ زندگی

اگر در گوگل آموزش کوچ زندگی را جست‌وجو کنید، به‌سرعت متوجه خواهید شد که پاسخ به این سؤال اصلاً واضح نیست. در واقع، بسیاری از گزینه‌هایی که ارائه می‌شود از شما می‌خواهند هزاران دلار برای یک برنامه جهت دریافت گواهینامه کوچینگ هزینه کنید. از آنجایی که کوچینگ زندگی در ایران به‌شدت روبه‌رشد است، هر چه عمیق‌تر به مطالعه و کسب تجربه در این زمینه بپردازیم، به کیفیت کار ما در راستای تبدیل‌شدن به یک کوچ قدرتمند و موفق کمک بسیار زیادی خواهد کرد. الزامات اولیه و مبانی کوچینگ زندگی مفاهیمی بسیار مهم هستند که غفلت از آنها منجر به تبدیل‌شدن کوچ‌ها به افرادی ناکارآمد و به‌اصطلاح زرد می‌شود.

کتاب مبانی کوچینگ زندگی برای کوچ‌های تازه‌کاری نوشته شده که می‌خواهند یک پایۀ محکم برای ساختن یک حرفه موفق به‌عنوان کوچ زندگی داشته باشند. این کتاب را برای کوچ‌های حرفه‌ای نوشته‌ شده که می‌خواهند از درستیِ فنون و راهبردهایی که با مراجعان خود به کار می‌برند، اطمینان حاصل کنند. این کتاب را به طور خاص برای افرادی نوشته‌ شده که به دنبال آموزش رسمی هستند؛ اما مطمئن نیستند که آیا ارزش سرمایه‌گذاری ۸۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلاری را دارد یا خیر.

خواندن کتاب مبانی کوچینگ زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای همۀ علاقه‌مندان به موضوع کوچینگ مناسب است.

بخشی از کتاب مبانی کوچینگ زندگی

«اگر این کتاب را خریده‌اید، احتمالاً یا به کوچینگ علاقه‌مند هستید یا هم‌اکنون در این حوزه فعالیت می‌کنید. شما اشتیاقی عمیق دارید که به دیگران کمک کنید تا موانع زندگی‌شان را شناسایی کنند، بر ترس‌ها، محدودیت‌ها و تردیدهایی که آن‌ها را متوقف کرده است غلبه کنند و آن‌ها را توانمند کنید تا به بهترین نسخه از خودشان تبدیل شوند؛ نسخه‌ای که در این لحظه، حتی ممکن است باور نکنند دست‌یافتنی باشد.

هر بار که به کوچ‌های زندگی فکر می‌کنم، آن‌ها را به‌عنوان راهنماهایی می‌بینم که سفری مشترک را برای بهبود، توسعه و رشد زندگی مراجعانشان آغاز می‌کنند. ازهمین حالا شروع کنید و کوچ زندگی بودن تجربه‌ زیباییست.

سفر من در دنیای کوچینگ زندگی در سال ۲۰۰۷ آغاز شد. در آن زمان، تازه طلاق گرفته بودم و درگیر یک دعوای تلخ بر سر حضانت فرزندان بین دو ایالت بودم. در سن ۲۹ سالگی، احساس می‌کردم دنیا روی سرم خراب شده است. هر آنچه را که فکر می‌کردم پایدار، واقعی و حقیقی است، توسط تجربیاتی که هرگز انتظارش را نداشتم نابود شد در حالی که غرق در غم و ناامیدی بودم، به‌شدت به دنبال پاسخ‌هایی گشتم؛ و حقیقتاً، جهان هستی پاسخ‌هایی فراتر از تصورم برایم فرستاد...»