دانلود و خرید کتاب طبیعت وحشی دورین کرانین ترجمه شیما حسینی
تصویر جلد کتاب طبیعت وحشی

کتاب طبیعت وحشی

معرفی کتاب طبیعت وحشی

کتاب «طبیعت وحشی» نوشتۀ دورین کرانین و ترجمۀ شیما حسینی است و انتشارات کیوی آن را منتشر کرده است. این کتاب، جلد سوم مجموعۀ پرماجرا و جذاب دارودستهٔ پرپری‌ها است.

درباره کتاب طبیعت وحشی

کتاب طبیعت وحشی سومین جلد ازمجموعهٔ دارودستهٔ پرپری‌ها است که ماجراهای جوجه‌های کارآگاه را دنبال می‌کند. این‌بار، داستان از زبان جی جی، یک سگ نگهبان بازنشسته با سابقهٔ درخشان در عملیات جستجو و نجات روایت می‌شود. جی جی که حالا دوران قهرمان‌بازی‌هایش را پشت سر گذاشته، زندگی آرامی در حیاط پشتی خانهٔ باربارا خانم دارد؛ اما آرامش او زیاد دوام نمی‌آورد، چون پرپری‌های کنجکاو بار دیگر درگیر یک ماجرای تازه می‌شوند.

در حیاط، یک قفس جدید پیدا شده و اعضای گروه مصمم‌اند که بفهمند چه موجودی در آن زندانی است. کنجد، نبات، قندعسل و گردوخاک، با تجهیزات مدرن کارآگاهی‌شان آمادهٔ کشف حقیقت می‌شوند؛ اما در این مأموریت، علاوه بر راز قفس، چالش دیگری هم سر راهشان قرار دارد: ابر بارانی بزرگی که در حال نزدیک‌شدن است و همان‌طور که همه می‌دانند، جوجه‌ها شنا بلد نیستند!

کتاب طبیعت وحشی، با ترکیب طنز، ماجراجویی و معما، خوانندگان کودک را جذب خود می‌کند. روایت زنده و پرانرژی، شخصیت‌های بامزه و دیالوگ‌های هوشمندانه، از ویژگی‌هایی است که طبیعت وحشی را به اثری جذاب برای کودکان تبدیل می‌کند. این داستان نه‌تنها حس کنجکاوی مخاطبان را برمی‌انگیزد، بلکه با ماجراهای هیجان‌انگیز خود، آن‌ها را تا صفحهٔ آخر همراه نگه می‌دارد.

خواندن کتاب طبیعت وحشی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب طبیعت وحشی

«من جان جوزف تالی‌ام. کوتاهش کنید می‌شود جی جی. سگ نگهبان بازنشسته، با هفت سال سابقۀ کاری جست‌وجو و نجات. اما دیگر دورۀ خطرکردن و عملیات نجات شجاعانه‌ام گذشته. البته که دلم برای همۀ آن قهرمان‌بازی‌ها تنگ شده اما حیاط پشتی خانۀ باربارا خانم هم از آن جاهایی است که یک‌دفعه چشم باز می‌کنی و می‌بینی چقدر بهش عادت کرده‌ای. قانون و مقررات خودش را هم دارد.»