دانلود و خرید کتاب رضایت، من رئیس بدنم هستم جینین ساندرز ترجمه فرناز حیدری
تصویر جلد کتاب رضایت، من رئیس بدنم هستم

کتاب رضایت، من رئیس بدنم هستم

معرفی کتاب رضایت، من رئیس بدنم هستم

کتاب رضایت، من رئیس بدنم هستم نوشتهٔ جینین ساندرز و ترجمهٔ فرناز حیدری است. انتشارات کیوی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب رضایت، من رئیس بدنم هستم

کتاب رضایت، من رئیس بدنم هستم کتابی آموزشی برای کودکان و بزرگسالان است که به موضوع مهم و حساس رضایت می‌پردازد. این کتاب با زبانی ساده، روان و مناسب برای کودکان، حریم شخصی و احترام به بدن خود و دیگران را توضیح می‌دهد. ساندرز با استفاده از تصاویر جذاب و مثال‌های ملموس، به کودکان کمک می‌کند تا درک کنند که حق دارند در مورد بدن خود تصمیم بگیرند و هیچ‌کس نباید آن‌ها را مجبور به انجام کارهایی کند که با آن راحت نیستند. این کتاب به والدین و مربیان کمک می‌کند تا با کودکان در مورد این موضوع صحبت کنند.

مجموعه گپ و گفت‌های مهم شامل کتاب‌هایی است که به بررسی موضوعات مهم و دانستنی‌های کودکان و نوجوانان می‌پردازد. این مجموعه با هدف ارتقاء آگاهی و فهم نوجوانان از موضوعات گوناگون، مانند روابط اجتماعی، محیط زیست، و سلامت روان طراحی شده است. با زبان ساده و جذاب، این کتاب‌ها به خوانندگان کمک می‌کنند تا با پرسش‌های روزمره و چالش‌های زندگی‌اشان بهتر آشنا شوند و پاسخ‌های صحیحی بیابند.

خواندن کتاب رضایت، من رئیس بدنم هستم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران دانستنی‌های کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.