دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۴/۲۸ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۴/۲۸

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۴/۲۸

در این شماره می‌خوانیم: - این سیستم از تصادف خودروها جلوگیری می کند - کفش های واقعیت مجازی را ببینید! - شبکه ملی اینترنت اشیاء راه اندازی شد - نحوه محاسبه اینترنت نامحدود - تایید ۲۹۰۰ رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد صحت ندارد - جهانگیری:کاهش سن مدیران کشور - بررسی گردشگری سلامت در کمیسیون بهداشت - اخبار ضدونقیض از استعفای جهانگیری - توضیحات دولت درباره اظهارات مشاور روحانی - بررسی اولویت‌دهی به فرهنگیان در افزایش پرداخت کارکنان دولت - انتقاد سناتورها از تأیید پایبندی ایران به برجام - مهلت انتخاب رشته ارشد آزاد تا شنبه تمدید شد - توضیح ضرغامی در مورد برخورد با تتلو - طرح کاهش مجازات‌ اعدام بار دیگر اصلاح شد - اظهارنظر ظریف درباره همه‌پرسی کردستان عراق - آزمایش موشکی جدید آمریکا - کلیات طرح تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها رد شد - صید میگوی صورتی ممنوع شد - جلسه کمیسیون‌امنیت‌ملی باحضور رحمانی‌فضلی - نبودن پلکان در فرودگاه مهرآباد دردسر ساز شد! - تدریس زبان فارسی در ۳۷ کشور - تکذیب یک ادعا درفضای‌مجازی؛من کوله‌بر نیستم - نهمين سال خاموشي خسروي سينما! - ورود ستاد كل نيروهاي مسلح به موضوع حريم خصوصي - آخرین وضعیت سرباز ربوده شده ایرانی - ایجادکشوری جدید در اوکراین - افول‌گرايان، متوجه اشتباه خود شده‌اند و فرار مي‌كنند - دلیل برکناری مدیرکل محیط زیست گلستان - دلایل تاخیر در عرضه اولیه سهام «پرداخت» - جزئیات حادثه تیراندازی در آبیک قزوین اعلام شد - کارتن خوابی تبدیل به سبک زندگی شده است

رایگان