دانلود و خرید کتاب تحول های خصوصی یوان یانگ ترجمه فرناد امیراحمدی

کتاب تحول های خصوصی

نویسنده:یوان یانگ
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تحول های خصوصی

کتاب الکترونیکی تحول های خصوصی نوشتۀ یوان یانگ و ترجمۀ فرناد امیراحمدی است و انتشارات همزاد آن را منتشر کرده است. کتاب تحول های خصوصی، بسیاری از مشکلات اساسی سوسیالیسم را در مرحلۀ عمل و اجرا به خوانندگانش نشان می‌دهد. به علاوه که با نمایاندن واقع‌گرایانه شیوه زندگی انسان‌های گذشته و حال می‌تواند زمینه خوبی برای مقایسه آن با زندگی‌های حاضر خودمان فراهم کند.

درباره کتاب تحول های خصوصی

کتاب تحول های خصوصی اثر یوان یانگ سرگذشت واقعی چهار خانم به اسم سیووه، لیا، جون و سم از کودکی تا بزرگسالی در دوران معاصر چین است. هم‌زمان، نویسندهٔ این رمان رئالیستی، یوآن یانگ، گزارش‌های صادقانه‌ای از زندگی خودش و تغییر و تحولی که در زندگی‌اش تجربه کرده در این رمان گنجانده. اما تحول‌های خصوصی در واقع داستان تعداد زیادی دختر، مادر، و مادربزرگ‌هایی است که خودشان را با تحولات دنیای پیرامونشان هماهنگ می‌کنند.

سیووه دختری‌ست که همراه مادربزرگش در روستا، به دور از مادر سخت‌گیرش زندگی می‌کند. او که در مدرسه نمره‌های خوبی نمی‌گرفت چطور توانست در صنعت تحصیلات خصوصی چین پیشرفت کند و به موفقیت برسد.

جون که در روستای کوچکی در کوهستان‌های جنوب چین به دنیا آمد و در سیزده سالگی مادرش را به خاطر حادثه در معدن از دست داد و با پدر کشاورز از کار افتاده‌ و خواهرش تنها ماند چطور توانست از یکی از بهترین دانشگاه‌های چین فارغ‌التحصیل شود؟

لیا که والدینش کارگران مهاجر بودند و در پانزده سالگی مجبور شد ترک تحصیل کند چطور توانست به پایتخت چین، پکن، برسد و با شوهرش چوفنگ عروسی کند و دخترش شینلینگ را به دنیا بیاورد؟

سم در خانواده‌ای از طبقهٔ متوسط جامعهٔ چین در شهر شنژن به دنیا آمد. او چطور توانست با وجود نگرانی‌هایش دربارهٔ فقر و نابرابری‌های اجتماعی در رشته جامعه‌شناسی مدرک کارشناسی‌ارشد بگیرد؟ چه اشتباهاتی باعث شدند که سم نتواند ازدواج کند و تشکیل خانواده دهد؟

خود نویسنده، یوآن یانگ، که در یک دهکده کارگری چینی یا دان‌وی در روستایی دورافتاده در کوهستان امی به دنیا آمد چطور توانست برای تحصیل در رشته‌های سیاست، اقتصاد، و فلسفه به دانشگاه آکسفورد برود و به مقام نمایندگی در مجلس عوام بریتانیا برسد؟

تحول‌ های خصوصی یک رمان رئالیستی با سبکی گزارش گونه از ژورنالیست و سیاست‌مدار بریتانیایی، یوان یانگ است. خانم یانگ نخستین خانم متولد چین است که توانسته به یکی از نمایندگان حاضر در مجلس عوام بریتانیا تبدیل شود. از ماه جولای سال ۲۰۲۴ او به عنوان یکی از نمایندگان حزب کارگر بریتانیا برای بخش ایرلی و وودلی، در مجلس عوام این کشور خدمت کرده. خانم یانگ در رشته‌های فلسفه، سیاست، و اقتصاد در دانشگاه آکسفورد تحصیل کرده و مدرک کارشناسی‌ارشد خود را از دانشگاه اقتصاد لندن دریافت نموده.

خواندن کتاب  تحول های خصوصی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های خارجی مناسب است.

بخشی از کتاب  تحول های خصوصی

«درست قبل از اینکه بتوانیم مدرسه رفتن را شروع کنیم، والدینمان دوباره ما را جابجا کردند. والدین دن او را به شنژن بردند. خودش گفته که اولین خاطره‌اش از تنهایی زمانی بود که بین دو داییش روی صندلی قطار نشسته بود.

من انگلیسی حرف زدن را یاد گرفتم و دن هم جای لهجه سیچوانی که با آن رشد کرده بود ماندارین استاندارد را یاد گرفت. با ترکیبی از شانس و واسطه بازی‌های خانوادگی، او توانست جایی در مدرسه شهری زیر نظر دولت به دست بیاورد...»