دانلود و خرید کتاب سفر به سیاره TOI - 715b‬ مصیب جهانی

نویسنده:مصیب جهانی
انتشارات:سنجاق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب سفر به سیاره TOI - 715b‬

کتاب الکترونیکی «سفر به سیاره TOI - 715b‬» نوشتهٔ مصیب جهانی در نشر سنجاق چاپ شده است.

درباره کتاب سفر به سیاره TOI - 715b‬

استاد جیمز اختر زیست شناس و در دانشگاه ویلیام مارش رایس تدریس میکند او به همراه دانشجویان جوان فوجیتای ژاپنی و هازل استرالیایی و نادر ایرانی نگران اینده زمین و از بین رفتن اکوسیستم و همچنین جمعیت رو به فزونی و کاهش منابع طبیعی ایده ساخت ماهواره ای را به ناسا میدهند تا بلکه بتوانند بشر را از نابودی نجات دهند و سیاره Toi715b,در فاصله 137سال نوری را انتخاب و ایده خود را به مسولان بلند پایه ناسا ارایه که ایده انها مورد موافقت قرار میگیرد و طرح مذکور طی یک فراخوان جهانی در بین نخبگان جهان به اشتراک گذاشته میشود و نهایتا نخبه ای هندی طرح ساخت نوعی ماهواره به شکل گوی را در اختیار مهندسان ناسا قرار میدهد و در نهایت با پرتابی موفقیت امیز ماهواره حامل استاد جیمز و دانشجویان جوان و خانم سوزی اندرسن ایتالیایی که پزشک و متخصص فرکانسهای رادیویی میباشد به سمت سیاره Toi715b در فاصله 137سال نوری فرستاده میشوند و فرودی موفقیت امیز را در سیاره مذکور تجربه نموده و شگفتیهایی بی نظیر را در انجا مشاهده مینمایند. رمان مذکور ارزوهای بشر برای کنکاش در کائنات را از حالت رویا به واقعیت تبدیل نموده است.

کتاب سفر به سیاره TOI - 715b‬ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دوستداران داستان‌های فانتزی و علمی-تخیلی پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب سفر به سیاره TOI - 715b‬

«زمانی که بحث در کلاس به سمت گرمایش زمین و آب شدن یخ‌های قطبی و جمعیت رو فزونی و نامتعادل شدن شرایط و اکوسیستم جوی پیش می‌رفت می‌شد فهمید که در درونش طوفانی از خشم علیه دولت‌ها و سردمداران دنیا وجود دارد که به خاطر منافع‌شان حاضر نیستند برای نجات زمین قدمی بردارند و این خشم چهره‌اش را گلگون می‌کرد او همیشه در مورد آینده زمین و حیات در آن هشدار می‌داد و می‌گفت ما آیندگان را به جهنمی دعوت می‌کنیم که برایشان ساخته‌ایم آن‌ها گناهی ندارند و ما مقصر هستیم چون زمین را خالی از منابع آلی کرده‌ایم و با خودخواهی و استفاده بی‌رویه از سوخت‌های فسیلی در کارگاه‌ها و کارخانه‌های غیر استاندارد خود و تولید ماشین‌های بی‌کیفیت و همچنین جمعیت افسارگسیخته ادامه حیات را برای سایر جانداران در این سیاره نیز سخت کرده‌ایم به طوری که گونه‌های مختلف جانداران یا منقرض شده‌اند و یا در معرض اتنقراض قرار گرفته‌اند.

سپس در حالی که شانه‌هایش را بالا می‌انداخت و سرش را به نشانه تأسف تکان می‌داد می‌گفت و همه ما فقط نظاره‌گر این واقعیت ترسناک هستیم و متأسفانه سر دمداران کشورها و کمپانی‌های بزرگ خود را به خواب خرگوشی زده‌اند و نمی‌خواهند آن فردای ترسناک را در ذهنشان تصور نمایند چون منافعشان این اجازه را به آن‌ها نخواهد داد آن‌ها بدون اینکه به تجدیدناپذیر بودن برخی منابع فکر کنند همه چیز را در راستای اهداف خود و منافع خود می‌خواهند به گمانم کسی به این فکر نمی‌کند که گرمایش زمین و آب شدن یخ‌های قطبی به شکل وحشتناکی حیات را تهدید می‌کند ما در قبال خودمان و در قبال سایر جانداران و آیندگان مسئول هستیم کسی چه می‌داند که در چند سال آینده اکثر سواحل خشکی و بنادر حیاتی ما به زیر آب می‌رود و این باعث کم شدن خشکی و تنگ‌تر شدن جای ما آدم‌ها و سایر جانداران در خشکی می‌گردد و این در حالیست که جمعیت ما هم به شکلی افسارگسیخته در حال فزونی است.»