کتاب جمبو
معرفی کتاب جمبو
کتاب جمبو نوشتهٔ فرین ذکایی است. نویسنده این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این رمان که در سال ۱۴۰۱ منتشر شده، درمورد دختری است که طعم عشق را چشیده است.
درباره کتاب جمبو
کتاب جمبو نوشتهٔ «فرین ذکایی» است که پیرامون دغدغههای سمتوسودار عارفانه نوشته شده و درونمایهای علمی و تخیلی با جملات نیمهسنگین ادبی دارد. راوی در ابتدای این رمان از علاقهاش به بازی شطرنج میگوید. او این بازی یا ورزش را دوست دارد؛ زیرا در آن فرصتی کافی برای عملکردن وجود دارد. راوی ویژگیهای منحصربهفرد این بازی - ورزش را میشمارد و سپس به مقولهٔ عشق و عقل ورود میکند. پس از اینهاست که قصهای نیز آغاز میشود.
خواندن کتاب جمبو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب جمبو
«ساده ساده حرفهایش را مینوشت روی برگه امتحان بیست که نمیشد ولی دلش برای یک پیروزی عمیق تنگ شده بود حتی شده پاس کردن این برگه ... قبل آمدن به سر جلسه تمرین ذکر میگفت مثل همیشه ...
<<تناقضهای زیبایی از محیط ساخته. باید به او می گفتم تضادهای ناموزونِ از درون، معرف توست. عدم تقارن پازل من نیست. زیبا هم نیست انتخاب توست: نظریهی انتخاب...>> سنگینی این حرف مستقیم نشست وسط غرورش.»