معرفی و دانلود کتاب ویس و رامین pdf + خلاصه رایگان

کتاب ویس و رامین

رمان

۵.۰ امتیاز(از ۳ رأی)

معرفی کتاب ویس و رامین

کتاب ویس و رامین نوشتهٔ فریده گلبو (کردوانی) است. انتشارات ایرانشناسی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب ویس و رامین

کتاب ویس و رامین اقتباسی هنرمندانه از ویس و رامین فخرالدین اسعد گرگانی است. این کتاب یکی از آثار برجسته ادبیات فارسی است که به روایت داستان عاشقانه‌ای میان دو شخصیت اصلی می‌پردازد. این اثر که بر پایه داستان‌های کهن و اسطوره‌های ایرانی شکل گرفته، به بررسی عشق و فداکاری در شرایط سخت و چالش‌های پیش روی این دو شخصیت می‌پردازد. گلبو با قلمی هنرمندانه و توصیف‌های زیبا، عمق احساسات انسانی را به نمایش می‌گذارد و خوانندگان را به دنیای پیچیده و پر از دلتنگی آن‌ها می‌برد. داستان ویس و رامین نه تنها بر عشق تأکید دارد، بلکه به تحلیل ارزش‌های انسانی، وفاداری و ارتباطات عاطفی نیز می‌پردازد.

خواندن کتاب ویس و رامین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ویس و رامین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابویس و رامین
فرمت کتابPDF

n.z.n
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۱۲/۲۰

دوستان عزیزی که براشون مهمه داستان رو بدون سانسور و کامل بخوانند، این بازنویسی را شدیدا توصیه میکنم. که علاوه بر مقدمه جذاب، توصیف های شعر به خوبی بازتاب شده بود.

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۰۸