دانلود و خرید کتاب مدیریت خشم در زنان... میشل مارتین ترجمه پروانه نجفی فرد
تصویر جلد کتاب مدیریت خشم در زنان...

کتاب مدیریت خشم در زنان...

معرفی کتاب مدیریت خشم در زنان...

کتاب الکترونیکی مدیریت خشم در زنان... نوشتۀ میشل مارتین و ترجمۀ پروانه نجفی فرد و حورا شایسته کیا است و انتشارات خانه‌ی رود آن را منتشر کرده است. کتاب مدیریت خشم در زنان... راهنمایی برای کنترل خشم است که به طور ویژه به تنش‌ها و استرس‌های خانم‌ها می‌پردازد و به آن‌ها کمک می‌کند تا با دورکردن این احساسات منفی، زندگی شادتری را تجربه کنند.

درباره کتاب مدیریت خشم در زنان...

خشم، یکی از اصلی‌ترین احساسات در میان موجودات زنده است که انسان و حیوان، پیر و جوان، و زن و مرد در طول زندگی خود بارها آن را تجربه می‌کنند. وقتی از خشم صحبت می‌کنیم اولین حسی که به ما منتقل می‌شود یک حس منفی است؛ زیرا خشم همیشه با رفتارهای تهاجمی و پرخاش و منازعه هم‌نشین بوده است. اما روی دیگر سکهٔ خشم کاملاً متفاوت است، چون این حس، یکی از سازنده‌ترین و ضروری‌ترین احساساتی است که هرکس در زندگی می‌تواند داشته باشد. خشم اشتباهات را اصلاح می‌کند، خشم با بی‌عدالتی در تضاد است و برای همین زمانی که یک بی‌عدالتی و بی‌انصافی رخ بدهد، سروکلهٔ خشم نیز پیدا می‌شود. خشمِ به‌جا و به موقعی که در قالبی درست ابراز شود، می‌تواند دنیا را به محل بهتری برای زندگی تبدیل کند. ولی چه اتفاقی می‌افتد اگر خشم، به‌جا و به‌موقع و در هیئت رفتاری بالغانه ظاهر نشود؟

زندگی در این دنیا پر از مشقت است و بی‌عدالتی‌های زیادی روزانه اتفاق می‌افتند که می‌توانند خشم هر کسی را به جوش‌وخروش تبدیل کنند. در این میان اوضاع برای نیمی از جامعه، یعنی زنان، متفاوت‌تر است. زنان علاوه بر آنچه که دنیا از سختی و مرارت برای همه فراهم می‌کند، باید سنگینی بار مردسالاری و تبعیض جنسیتی را هم به دوش بکشند. همهٔ این اتفاقات می‌توانند هرکسی را به مرز جنون بکشند، اما برای داشتن زندگی آرام‌تر نیاز است که افسار خشممان را به دست بگیریم و نگذاریم سختی‌های دنیای بیرون، ما را از آرام زندگی‌کردن باز دارند. میشل مارتین نیز در کتاب مدیریت خشم در زنان... به همین موضوع پرداخته و تلاش کرده بحث کنترل خشم را به‌صورت تخصصی‌تر و ویژه‌تر برای زنان بررسی کند.

خواندن کتاب مدیریت خشم در زنان... را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که مشکل کنترل خشم دارند توصیه می‌کنیم.

بخشی از کتاب مدیریت خشم در زنان...

«مدیریت خشم، فراتر از به کار بردن تکنیک‌های آرام شدن و تغییر طرز فکر است. در مدیریت خشم، کل سبک زندگیتان باید تغییر کند. چرا؟ هر جنبه از زندگی شما، از اجتماعی گرفته تا شغلی، سلامت شناختی و عاطفیتان را تحت تأثیر قرار می‌دهد. وقتی بخشی از زندگی سلامت شما را به‌طور کلی به خطر می‌اندازد و استرستان را افزایش می‌دهد، همزمان خشمتان نیز بیشتر می‌شود و به این شکل نمی‌توانید تغییرات مثبت موفقی در زندگیتان ایجاد کنید. بیایید سبک زندگی و نحوه‌ی تأثیر آن بر مدیریت خشم را عمیق‌تر بررسی کنیم و ببینیم که باید چه کاری در این مورد انجام دهیم...»