![تصویر جلد کتاب انتخاب عشق](https://img.taaghche.com/frontCover/221243.jpg?w=200)
کتاب انتخاب عشق
معرفی کتاب انتخاب عشق
کتاب الکترونیکی انتخاب عشق نوشتۀ باربارا دی آنجلیس و ترجمۀ شروین شمالی و مهران اره چی است و انتشارات دیبای دانش آن را منتشر کرده است. کتاب انتخاب عشق، راهنمایی برای ارتقا روابط و بهبود زندگی افراد است.
درباره کتاب انتخاب عشق
بیشتر ما زندگی را برای عشق میخواهیم. بااینحال، عشق صرفاً یک احساس، رفتار و یا ارتباطی میان دو نفر نیست؛ بلکه میدانی بیحدوحصر از انرژی الهی و در واقع طبیعت واقعی ماست. به اعتقاد باربارا دی آنجلیس در قلب ما قدرتی بسیار بزرگتر از آنچه میتوانیم تصور کنیم، وجود دارد؛ این قدرت عشق است. این قدرت بیپایان، متعالی و عظیم نیروی حیات است که در وجود ما میتپد و به هر چیزی که آن را لمس کنیم معنا میبخشد.
هر یک از ما در جستجوی یک تجربه مرموز، بیرمق، پرشور و گاهی گمراهکننده برای تجربه عشق هستیم. عشق صرفاً یک احساس، رفتار یا حتی پیوندی نیست که شما با فرد دیگری احساس میکنید، بلکه یک میدان ارتعاشی و نور خیرهکننده و بیحرکتی است که انرژی الهی بینهایتی را دارد که به طور طبیعی برای ما ضروری است. برای جستجوی یک عشق واقعی، ناگزیر هستید که آن را کشف کنید.
کتاب انتخاب عشق، راهنمایی درخشان، نیروبخش و مؤثر را پیش روی شما قرار میدهد تا از سطح رابطهتان فراتر رفته و عشق که قدرتمندترین نیروی معنوی در زندگی است به وجود آید. امروز بیش از هر زمان دیگر، نیاز داریم که معنی انتخاب عشق را بدانیم.
خواندن کتاب انتخاب عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به مباحث روانشناختی علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب انتخاب عشق
«به روابطی که تاکنون داشتهاید، بیندیشید. این روابط چه وحشتناک و چه عالی، همیشه عشق درون وجود خودتان را حس میکردید. فردی کارهای درستی میکرد یا کلام مناسبی را به زبان میآورد که به عشقتان اجازه برخاستن میداد. اما فرد دیگر حس چندانی را به درون قلب شما اضافه نکرد. هیچ یک از رفتارهای او حجم عشق شما را افزایش نداد. صرفاً تصمیم گرفتید به خود اجازه بدهید تا عشقتان را حس کنید و دریچه قلبتان را بگشایید. آنگاه جریان عشق درونتان به تدریج به بیرون جاری شد و همچون موجی به پا خاست. اما این عشق وجود خود شما بود...»