کتاب جامعهشناسی انحرافات اجتماعی
خواندن نظراتمعرفی کتاب جامعهشناسی انحرافات اجتماعی
«جامعهشناسی انحرافات اجتماعی» نوشته احمد بخارایی(-۱۳۳۹) و از کتابهای رشته علوم اجتماعی دانشگاه پیام نور است.
جامعهشناسی انحرافات اجتماعی یکی از حوزههای تخصصی جامعهشناسی با هدف پژوهش و تبیین موضوعهای حساسی مانند کجروی و نابهنجاری است. ناگفته پیداست که این حوزهٔ جامعهشناختی از اهمیت ویژهای در هر جامعهای برخوردار است بهویژه آنکه جامعه ما در حال گذر از توسعهنیافتگی به توسعهیافتگی است و مسائل و مشکلات اجتماعی خاص خود را دارد.
این کتاب شامل هفت فصل میشود. فصل اول کتاب به طرح موضوع و بحث پیرامون ابهامهای موجود در حوزهٔ جامعهشناسی انحرافات اجتماعی میپردازد. فصل دوم نگاهی دوباره و نسبتاً جدید به معنای کجروی و انحراف در مقایسه با معانی سه موضوع مسائل اجتماعی، نابهنجاریها و جرایم دارد. درفصل سوم کتاب با بهرهگیری از موضوع علتهای چهارگانه در منطق صوری، اقدام به ارائهٔ تقسیمبندی ویژهای از انواع انحرافات شدهاست. فصل چهارم کتاب به بیان رویکردها و دیدگاهها در این حوزهٔ جامعهشناختی اختصاص دارد که مهمترین فصل کتاب است. در فصل پنجم به روشها و فنهای مطالعه کجرویهای اجتماعی، در فصل ششم به ذکر رابطهٔ مسائل اجتماعی و انحرافات در ایران و بالاخره در فصل آخر به بیان نمونههایی از انحرافات در ایران و جهان مانند خودکشی، اعتیاد، قتل، کجرفتاری اقتصادی حرفهای و ... پرداخته شده است.
آسیب شناسی روانی ۲
روان شناسی هوش و سنجش آنمحمداحسان تقی زاده
خوبه و من با تخفیف خریدم به صرفه تر از کتاب چاپیه
خیلی خوبه
چجوری میشه دانلودش کرد؟
سلام من همین الان کتاب رو دانلود کردم ، هزینه اش کم شد از کارتم ولی کتاب رو برام بالا نمیاره چکارکنم ؟
سلام چجوری میشه در حالت افلاین کتاب رو مطالعه کرد؟