معرفی و دانلود کتاب قدرت پنهان زیبایی + خلاصه رایگان

چرا خوشبختی در نگاه تماشاگر نهفته است

۴.۵(از ۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب قدرت پنهان زیبایی

کتاب قدرت پنهان زیبایی به قلم جان آرمسترانگ، ترجمه سهیل سمی و به کوشش گروه انتشاراتی ققنوس منتشر شده است. این اثر کاوشی فلسفی و تأمل‌برانگیز درباره‌ی یکی از بنیادی‌ترین مفاهیم انسانی، یعنی زیبایی است که فراتر از جنبه‌های ظاهری، به نقش آن در معنابخشی به زندگی می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قدرت پنهان زیبایی

کتاب قدرت پنهان زیبایی تلاشی است برای اعاده‌ی حیثیت از مفهوم زیبایی در دنیای مدرن. جان آرمسترانگ، فیلسوف و نظریه‌پرداز هنر، در این اثر با نگاهی نو به مقابله با این ایده می‌رود که زیبایی امری سطحی یا صرفاً سلیقه‌ای است. او معتقد است که زیبایی پیوندی ناگسستنی با حقیقت و خیر دارد و می‌تواند ابزاری برای رشد روانی و اخلاقی انسان باشد.

سهیل سمی، به‌عنوان مترجم، با دقت بالایی لحن صمیمی نویسنده را به‌خوبی به فارسی منتقل کرده است. گروه انتشاراتی ققنوس این کتاب را در مجموعه‌ی متون نظری خود گنجانده تا مخاطب را با قدرت دگرگون‌کننده‌ی زیبایی در زندگی روزمره آشنا کند. آرمسترانگ در این اثر نشان می‌دهد که چگونه توجه به زیبایی می‌تواند به ما در درک بهتر خودمان و جهان پیرامون کمک کند.

خلاصه کتاب قدرت پنهان زیبایی

محتوای کتاب با بررسی ریشه‌های تاریخی و فلسفی مفهوم زیبایی آغاز شده و به‌تدریج به سمت کاربردهای آن در زندگی شخصی پیش می‌رود. نویسنده استدلال می‌کند که زیبایی تنها در موزه‌ها یا آثار هنری گران‌قیمت یافت نمی‌شود؛ در حقیقت در اشیای ساده، طبیعت و حتی در روابط انسانی نیز نهفته است. او در فصول مختلف کتاب به بررسی این موضوع می‌پردازد که چرا ما به زیبایی نیاز داریم و چگونه تجربه‌ی امر زیبا می‌تواند رنج‌های زندگی را تلطیف کند. کتاب به‌جای ارائه‌ی تعاریف خشک آکادمیک، به‌دنبال پاسخ به این پرسش است که زیبایی با ما چه می‌کند.

آرمسترانگ توضیح می‌دهد که مواجهه با زیبایی، نوعی هماهنگی درونی ایجاد کرده و به ما کمک می‌کند تا میان نیازهای مادی و آرزوهای معنوی خود تعادل برقرار کنیم. او به رابطه‌ی میان زیبایی و بلوغ عاطفی نیز پرداخته و نشان می‌دهد که چگونه تشخیص زیبایی در دیگران و در جهان می‌تواند ما را به انسان‌های مهربان‌تری تبدیل کند. این اثر با مثال‌هایی از هنر، معماری و زندگی روزمره، ذهن خواننده را در مسیر کشف قدرت پنهانی هدایت می‌کند که در پس تجربه‌های زیباشناختی قرار دارد.

چرا باید کتاب قدرت پنهان زیبایی را بخوانیم؟

مطالعه‌ی این اثر نگاه شما را به دنیای اطرافتان تغییر می‌دهد. در عصری که همه‌چیز به سمت کارکردگرایی و سرعت پیش می‌رود، آرمسترانگ به ما یادآوری می‌کند که ایستادن و تماشاکردن زیبایی برای سلامت روان ضروری است. این کتاب به شما کمک می‌کند تا معنای ژرف‌تری در اشیای پیرامون خود بیابید و از قدرت زیبایی برای بهبود کیفیت زندگی و رسیدن به آرامش درونی استفاده کنید.

مطالعه‌ی این اثر را به علاقه‌مندان فلسفه‌ی هنر، زیبایی‌شناسی و روان‌شناسی تحلیلی پیشنهاد می‌دهیم. اگر به‌دنبال کتابی هستید که میان مباحث نظری فلسفی و تجربه‌های عملی زندگی پیوند برقرار کند، کتاب حاضر انتخاب مناسبی خواهد بود.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۲ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قدرت پنهان زیبایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

مترجمسهیل سمی
انتشاراتگروه انتشاراتی ققنوس
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۱۰/۰۳
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.