کتاب چه کسی؟ جف اسمارت + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب چه کسی؟

کتاب چه کسی؟

معرفی کتاب چه کسی؟

کتاب الکترونیکی «روشی بدیع برای انتخاب همکارانی شایسته» نوشتهٔ جف اسمارت و رندی استریت و با ترجمهٔ سیدعلیرضا عظیمی‌پور، اثری در حوزهٔ مدیریت منابع انسانی و استخدام است که نشر بنیاد فرهنگ زندگی آن را منتشر کرده است. این کتاب به بررسی چالش‌های انتخاب و استخدام افراد مناسب برای سازمان‌ها می‌پردازد و راهکارهایی ساختارمند برای جذب، ارزیابی و نگه‌داشت نیروهای کارآمد ارائه می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چه کسی؟

در «روشی بدیع برای انتخاب همکارانی شایسته»، جف اسمارت و رندی استریت با رویکردی ناداستانی و آموزشی، به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیران و صاحبان کسب‌وکار یعنی انتخاب افراد مناسب برای نقش‌های کلیدی سازمان می‌پردازند. این کتاب با تکیه‌بر پژوهش‌های گسترده و مصاحبه با مدیران موفق، فرآیند استخدام را به‌عنوان یک فرایند استراتژیک و چندمرحله‌ای معرفی می‌کند. ساختار کتاب بر پایهٔ ارائهٔ یک متدولوژی مشخص برای شناسایی، ارزیابی و متقاعدسازی افراد شایسته بنا شده است. نویسندگان با مثال‌های واقعی و تحلیل‌های موردی، نشان می‌دهند که چگونه اشتباهات رایج در استخدام می‌تواند هزینه‌های سنگینی برای سازمان‌ها به‌همراه داشته باشد و در مقابل، به‌کارگیری یک روش علمی و هدفمند، احتمال موفقیت تیم و سازمان را به‌شدت افزایش می‌دهد. این اثر نه‌تنها برای مدیران منابع انسانی، بلکه برای هر فردی که درگیر فرایند جذب و انتخاب همکار است، می‌تواند راهگشا باشد.

خلاصه کتاب چه کسی؟

کتاب «روشی بدیع برای انتخاب همکارانی شایسته» بر این اصل استوار است که موفقیت سازمان‌ها بیش از هر چیز به انتخاب افراد مناسب بستگی دارد. نویسندگان با نقد روش‌های سنتی و شهودی استخدام، نشان می‌دهند که بسیاری از مدیران به‌دلیل نداشتن رویکردی ساختارمند، در انتخاب همکاران دچار خطا می‌شوند و این اشتباهات می‌تواند هزینه‌های مالی و زمانی قابل‌توجهی به سازمان تحمیل کند. در این کتاب، یک فرآیند چهارمرحله‌ای برای استخدام معرفی شده است که شامل: تعریف دقیق انتظارات شغلی (کارت امتیازی)، استعدادیابی فعال، مصاحبه‌های ساختارمند و متقاعدسازی افراد شایسته برای پیوستن به سازمان است. نویسندگان تأکید دارند که هر مرحله باید با دقت و بر اساس معیارهای عینی انجام شود تا احتمال انتخاب فرد مناسب افزایش یابد. کتاب با مثال‌های واقعی از شرکت‌های بزرگ و کوچک، نشان می‌دهد که چگونه تعریف مأموریت شغلی، تعیین نتایج مورد انتظار و شایستگی‌های کلیدی، می‌تواند فرآیند انتخاب را شفاف‌تر و اثربخش‌تر کند. همچنین به اهمیت ارزیابی تطابق فرهنگی فرد با سازمان اشاره شده و هشدار داده شده است که حتی افراد با مهارت‌های فنی بالا، اگر با فرهنگ سازمانی هماهنگ نباشند، می‌توانند به تیم آسیب بزنند. در نهایت، «روشی بدیع برای انتخاب همکارانی شایسته» بر این نکته تأکید دارد که استخدام موفق، نیازمند برنامه‌ریزی، پیگیری و استفاده از ابزارهای دقیق ارزیابی است و مدیران باید همواره در جست‌وجوی استعدادهای جدید باشند تا بتوانند تیمی درجه‌یک و کارآمد بسازند.

چرا باید کتاب چه کسی؟ را بخوانیم؟

این کتاب با ارائهٔ یک چارچوب عملی و قابل‌اجرا برای انتخاب و استخدام همکاران، به مدیران و کارآفرینان کمک می‌کند تا از اشتباهات پرهزینه در جذب نیرو جلوگیری کنند. با مطالعهٔ این اثر، خواننده با روش‌هایی آشنا می‌شود که می‌تواند کیفیت تیم کاری را به‌طور چشمگیری ارتقا دهد و احتمال موفقیت سازمان را افزایش دهد. همچنین، مثال‌های واقعی و تحلیل‌های موردی کتاب، امکان تطبیق راهکارها با شرایط متنوع سازمانی را فراهم می‌کند و به خواننده نشان می‌دهد که چگونه می‌توان فرآیند استخدام را از یک فعالیت شهودی و پراکنده به یک فرایند هدفمند و اثربخش تبدیل کرد.

این کتاب برای مدیران منابع انسانی، کارآفرینان، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ، مدیران میانی و ارشد، و هر فردی که درگیر فرایند جذب و انتخاب نیرو است، مناسب است. همچنین برای کسانی که به‌دنبال بهبود کیفیت تیم کاری خود هستند یا می‌خواهند از اشتباهات رایج در استخدام پیشگیری کنند، مطالعهٔ این اثر توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب چه کسی؟

«کارت امتیازی مأموریت شغل, نتایج مورد انتظار و شایستگی‌هایی را که منطبق با نقش آن شغل و فرهنگ سازمانی است بیان می‌کند. مگر می‌شود که معماری بتواند بدون طرح و نقشه مناسب برای شما خانه‌ای بسازد. لذا حتی این فکر را به ذهن خود راه ندهید که می‌توانید افراد شایسته و لایق را بدون استفاده از این ابزار استخدام کنید. یکی از موارد اشکاری که در بسیاری از مذاکرات اولیه با طرف‌های مشاوره‌مان مشاهده می‌شود آن است که آن‌ها قبل از استخدام افراد. به خود زحمت تعیین هدف و خواسته‌های‌شان را نمی‌دهند. ما به‌تازگی با یک مسسة خدمات مالی بین‌المللی همکاری نموده‌ايم که تمایل داشت برای برنامه‌ریزی استراتژیک، فردی را با عنوان نایب رئیس استخدام کند. ما از مدیرمسئول استخدام سژال کردیم: «وظیفه اصلی او چیست؟» او پاسخ داد: «حوب. ما به شخصی نیاز داریم که بتواند با واحدهای مختلف سازمان به‌منظور دستیابی بسه طرح و برنامه‌های شرکت، کار کند تا برنامه‌های هر بخش را در یک طرح و بودجه واحد تلفیق نماید. ما واقعاً به یک طرح جامع نیاز داریم. نایب رئیس برنامه‌ریزی استراتژیک باید قادر به تدوین ایده‌ها و نظرها در قالب یک طرح واحد باشد.» مدیرعامل این موسسه نیز در اتاق حاضر بود. در همان لحظه مصرانه وارد بحث شد. «اين اصلاً چیزی نیست که به دنبالش هستیم! نیازی به طراح ماهر نیست. ما یک رهبر آرمان‌گرا می‌خواهیم؛ فردی که بتواند بازار را ارزیابی و جدید یاری نماید. وی همچنین باید برای موفقیت ما در عرصه رقابت، گام‌های مثبتی بردارد.»

گنجینه روایات پزشکی
سقوط در سکوت
سیدمحمد هاشمی
کارآگاه بازیل موش نابغه؛ جلد دوم
ایو تایتس
قرآن پژوهی بشارت حکیم (جز سی ام)
سیدمهدی حسین زاده
یکصد و بیست نکته کاربردی در قراردادهای سرمایه گذاری مشترک
امیرهوشنگ فتحی‌زاده
دانشنامه فلسفه استنفورد؛ فلسفه فیلم و هنر دیجیتال
توماس ای. وارتنبرگ
راهنمای واژگان و نکات کاربردی تاچ استون ۱ (جلد اول)
علیرضا معتمد
فرهنگ لغات جانورشناسی بی مهرگان