دانلود و خرید کتاب بحرین الهام بازدار
تصویر جلد کتاب بحرین

کتاب بحرین

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب بحرین

کتاب بحرین نوشتهٔ الهام بازدار است. انتشارات امیرکبیر این کتاب را منتشر کرده است. این اثر در باب سرزمین و مردم بحرین است.

درباره کتاب بحرین

کتاب بحرین جلدی از مجموعهٔ «جهان ما» است. مجموعهٔ «جهان ما» با هدف ترغیب جوانان ایرانی به شناخت دنیای پیرامونشان تدوین و منتشر شده است. در هر کتاب از این مجموعه، یک کشور از زوایای گوناگون تاریخی و جغرافیایی، سیاست و اقتصادی، اجتماعی و فرضیات بررسی و معرفی شده است. بخش ویژه‌ای به معرفی فضاهای سیاحتی کشورها اختصاص یافته است؛ تا حتی به‌عنوان یک راهنمای سفر به کار آید. نویسندگان این مجموعه کوشیده‌اند از منابع روزآمد، مستند و دقیق استفاده کنند؛ تا مطالعهٔ هر کتاب، خواننده را به روح زندگی در سرزمینی که به آن اشاره دارد، نزدیک کند.

نگارنده در کتاب حاضر ویژگی‌های تاریخ، جغرافیا، سیاست، اقتصاد، اجتماع و فرهنگ کشور بحرین را بررسی کرده است.

خواندن کتاب بحرین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب سرزمین و مردم بحرین پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بحرین

کشور پادشاهی بحرین با اکثریت جمعیت شیعهٔ خود در کناره‌های جنوبی خلیج‌فارس و در نزدیکی سواحل قطر و عربستان سعودی واقع شده است. این کشور که قرن‌ها جزء خاک ایران بود و حکمرانان آن تابع دولت مرکزی ایران بودند، با حضور استعمارگران انگلیسی در قرن نوزدهم اندک‌اندک پیوند خود را با ایران گسست و سرانجام در سال ۱۹۷۱ توسط سازمان ملل از پیکرهٔ ایران جدا شد و به استقلال رسید. کشور بحرین از هنگام استقلال در سال ۱۹۷۱ تحت حاکمیت اقلیت سنی آل‌خلیفه قرار داشت.

با وجود اینکه اکثریت جمعیت بحرین را شیعیان تشکیل می‌دهند، حکومت بحرین طی سه دههٔ اخیر همواره در پی ایجاد محدودیت‌های مدنی، سیاسی و اجتماعی برای شیعیان بوده است. شیخ‌حمدبن عیسی آل‌خلیفه، پادشاه بحرین، در سال ۱۹۹۱ به قدرت رسید و در ابتدای زمامداری خود قول اصلاحات سیاسی و اقتصادی و رفع تبعیض علیه شیعیان را داد. او برای تحقق وعده‌هایش، تغییراتی را به نفع شیعیان صورت داد.. .