کتاب سفری برای تغییر زندگی
معرفی کتاب سفری برای تغییر زندگی
کتاب سفری برای تغییر زندگی نوشتهٔ مهین لیلایی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب سفری برای تغییر زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سفری برای تغییر زندگی
«فرمول تغییر به ما میگوید که در زندگی، ما با ترسهایی مواجه هستیم. زمانی که ما برای مبارزه با ترسها، شجاعت به خرج میدهیم جهان به ما پاداش میدهد و این پاداش همان رسیدن به خواستههاست. بنابراین برای رسیدن به هر خواستهای باید از مانعی به نام ترس عبور کنیم. اگر خواستهای در زندگی دارید که به آن نرسیدهاید یقینا در مقابل شما ترسی وجود دارد که از آن گذر نکردهاید. در کتابچه نخست، تجربه خودم را در ابتدای شروع این مسیر به تصویر کشیدهام و آن، یک توقف انسان ساز در زندگیم بود. برای این توقف سفری را برنامهریزی کردم که سرآغاز و منشاء تحولات اساسی در زندگیام شد. این کتاب در پی معرفی راهکاری عملی برای ایجاد بهبود در زندگی است اگر آماده انجام سفر بیداری، برای تغییر و تحول در زندگی و شخصیت خودتان هستید مطالعه این کتاب را آغاز کنید. من ورود شمارا به بخش شگفت انگیزی از زندگیتان خوش آمد میگویم.»