کتاب الاعتذار السحری
معرفی کتاب الاعتذار السحری
کتاب الکترونیکی الاعتذار السحری نوشتۀ آمنه رمضانی با ترجمهٔ سید احمد احمد در انتشارات جمال چاپ شده است. این اثر آموزشی به بررسی اهمیت احترام به احساسات دیگران و پیامدهای آسیبرساندن به ایشان میپردازد؛ زیرا اگر به سادگی و مکرراً با گفتن «من معذرت میخواهم» اشتباهات خود را جبران کنیم، این کلمه از جادوی اولیه خود خواهد آست.
درباره کتاب الاعتذار السحری
در این کتاب به این نکته اشاره شده است که احساس پشیمانی واقعی زمانی حاصل میشود که نه تنها از اشتباهات خود آگاه شویم بلکه نسبت به آسیبهایی که به دیگران وارد کردهایم، درک عمیقی پیدا کنیم. اگر ما به دفعات خطا کنیم و به سادگی کلمه «من معذرت میخواهم» را ادا کنیم، این کلمه دیگر جادویی نخواهد بود؛ زیرا همچنان نتوانستهایم از آسیبرساندن به دیگران دست بکشیم. هدف از تولید این اثر، بیان ارزش و اهمیت احترام به احساسات دیگران و توضیح عواقب آسیب رساندن به آنهاست؛ به علاوه، این کتاب زمینهساز ایجاد محبت و همبستگی برای غلبه بر رفتارهای آزاردهنده در روابط انسانی میباشد.
کتاب الاعتذار السحری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان و نوجوانانی که در مراحل ابتدایی تربیت ارزشهای اخلاقی قرار دارند، بسیار مناسب است. والدین، معلمان و مربیان نیز میتوانند از این اثر به عنوان ابزاری آموزشی برای تبیین اهمیت مسئولیتپذیری و احترام متقابل در روابط اجتماعی بهره ببرند.