کتاب توهم یک رویا
معرفی کتاب توهم یک رویا
کتاب «توهم یک رویا» نوشتۀ میلاد محمدی است و انتشارات نسل روشن آن را منتشر کرده است. این کتاب تجربهای از ادبیات سایکدلیک است.
درباره کتاب توهم یک رویا
کتاب توهم یک رؤیا مجموعهای از نوشتهها و داستانهای کوتاه است که در هر کدام از آنها، مرگ، زندگی و مبارزه با سرنوشت در مرکز توجه قرار دارند. این اثر با مقدمهای عمیق و تفکربرانگیز آغاز میشود که به خواننده یادآوری میکند قرار نیست اتهامی برای نسلهای آینده یا اعترافی از گذشته باشد، بلکه تلاشی است برای بهتصویرکشیدن سفر زندگی و کشمکشهای درونی انسانها.
داستانها و نوشتههای کتاب توهم یک رؤیا از تنوع بالایی برخوردارند و هر کدام به شیوهای منحصربهفرد، تجربهها، درگیریها و احساسات انسان را کاوش میکنند. نویسنده با زبانی شاعرانه و توصیفاتی گاه تاریک و گاه نوستالژیک، ما را به جهانی میبرد که در آن تقابلهای بنیادی زندگی به تصویر کشیده میشوند: امید و ناامیدی، عشق و نفرت، حقیقت و توهم.
هر متن انگار پنجرهای است به یک دنیای متفاوت؛ از بیابانهای بیپایان سرابها گرفته تا شهری سفید که در میان رمز و راز غرق شده است. نویسنده از دل این دنیای خیالی و واقعی، شخصیتها و داستانهایی میآفریند که همزمان ساده و پیچیدهاند. توهم یک رؤیا تنها دربارۀ روایتهای شخصی نیست؛ بلکه به مخاطب اجازه میدهد تا در آینۀ داستانها، بازتابی از خود را بیابد. این کتاب به شما اجازه میدهد تا به دنیای درونی انسانها سفر کنید و از دل تضادها و تردیدها، حقیقتهای عمیقتری را کشف کنید.
عناوین داستانهای کتاب توهم یک رؤیا عبارتاند از: سراب، مقدمۀ یک دریا و آنچه از یک پایان دیدم، در سوگ یک ستاره، نامیرا، شبهای نیو والاس، سرزمین ماهیهای گلآلود، پادشاه کوهستان، درخششی در تاریکی، لوحوارههای سنگی، شهر سفید، فرناز، نوستالژیا، وداع با اسلحه، خدایان خود نمیجنگند، مادر شنایا، مجرمان در شب، شلاق، نفت و خون، کندوی روح، قمارباز.
خواندن کتاب توهم یک رویا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران داستانهای کوتاه پیشنهاد میکنیم.