کتاب درمان شناختی رفتاری
معرفی کتاب درمان شناختی رفتاری
کتاب الکترونیکی درمان شناختی رفتاری نوشتۀ مایکل بی. استامپ و ترجمۀ فاطمه محمدی پور و سمیه حداد رنجبر و فاطمه کاظمی و فهیمه زارع است و انتشارات مهراب آن را منتشر کرده است. کتاب درمان شناختی رفتاری، به معرفی این نوع درمان به صورت کاملاً عملی میپردازد.
درباره کتاب درمان شناختی رفتاری
درمان شناختی رفتاری یا CBT شکل رایج رواندرمانی است. برخلاف برخی درمانهای دیگر، CBT معمولاً بهعنوان یک درمان کوتاهمدت در نظر گرفته میشود که برای مشاهده نتایج از چند هفته تا چند ماه زمان میبرد. اگرچه گذشته هر فردی مطمئناً به وضعیت کنونی مرتبط است، اما CBT بر ارائه ابزارهایی برای حل مشکلات فعلی شما تمرکز دارد و راههای زیادی برای رسیدن به این هدف با این نوع درمان وجود دارد. ترکیبی از شناخت درمانی و رفتار درمانی است. درمان شناختی بر خلق و خوی و افکار شما متمرکز است. رفتار درمانی به طور خاص اعمال و رفتار را هدف قرار میدهد. کتاب درمان شناختی رفتاری، شامل معرفی این نوع درمان و روشهای استفاده از آن برای افراد مختلف میشود.
خواندن کتاب درمان شناختی رفتاری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای مشاورین و رواندرمانگران و علاقهمندان به مباحث روانشناسی مناسب است.
بخشی از کتاب درمان شناختی رفتاری
«درمان شناختی -رفتاری برای مدت طولانی، ویژة کسانی بود که عمدتاً «دیوانه» در نظر گرفته میشدند و مراجعه به یک درمانگر به این معنا بود که عقلتان را از دست دادهاید یا ضعیف هستید. به همین دلیل، افراد عادی از مواجه شدن با آن خودداری میکردند. آنها هرگونه مسائل روانی را پنهان میکردند، زیرا جامعه آمادگی رسیدگی به آنها را نداشت. بااینحال، در طول سالها، مسائل مربوط به سلامت روان به رسمیت شناخته شدهاند و بهعنوان یک بیماري بهجای یک ضعف، درمان میشوند. یک چالش در زمینۀ بیماریهای روانی این است که تشخیص آنها آسان نیست. مطمئن هستم که هرکسی در یک مقطع زمانی اضطراب را تجربه کرده است؛ زمانهایی مانند قبل از مصاحبه، درحالیکه منتظر نتیجه هستید، در اولین قرار ملاقات یا هنگام تجربۀ بیماریهای دیگر. اکثر ما هر چند وقت یکبار دچار حملات پانیک میشویم و روزهای بدی فرامیرسد. گاهی اوقات کل هفته و حتی چند هفتۀ ما اینگونه سپری میشود. اما آیا میدانید در چه زمانی این موضوع فقط تجربۀ یک روز بد است و چه زمانی آنقدر بدتر که لازم است به یک مرکز درمانی یا روانشناس مراجعه کنید؟ باید بدانیم که در مسئلۀ سلامت روان چه چیزی طبیعی و چه چیزی غیرطبیعی است...»