دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۴/۱۹ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۴/۱۹

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۴/۱۹

در این شماره می‌خوانیم: - روبات ها حرکات انسان را درک می کنند - یک سیاره بزرگ و عجیب پیدا شد - مرگ «احمد بن حلی» معاون دبیرکل اتحادیه عرب - هزینه جمع‌آوری زباله در ایران چقدر است؟ - تیراندازی در آمریکا هشت زخمی بر جای گذاشت - واردات آیفون و آیپد به آمریکا ممنوع می شود؟ - سرداردهقان آزادسازی کامل شهر موصل را تبریک گفت - جزئیات طرح رفع فیلتر محدود بلاگ‌اسپات و یوتیوب - موافقت کمیسیون برنامه با تفکیک ٣ وزارتخانه - موصل به طور کامل آزاد شد - از ایران متشکریم - استعفا نداده ام همچنان در محل کارم حاضر هستم - ۳۳ پروژه بهداشتی به بهره برداری می رسد - ورود العبادی به مقر‌فرماندهی موصل - فرود اضطراری هواپیما+ یک فوتی - تیراندازی در یک باشگاه شبانه نروژ - افشاگری رابطه سعودی ها با صهیونیستی ها - روسیه یک ناو جنگی جدید به سوریه اعزام کرد - قهر معماری مدرن با کوچه‌های آشتی‌کنان - مجلس تکلیف ثبت سند خودرو را مشخص کرد - کلید سوالات کنکور سراسری منتشر شد - رطوبت ۹۷ درصدی مهمان آبادان و خرمشهر شد - پاسخ وزارت‌کشور به ادعای کمبود تعرفه در انتخابات - کنترل محموله‌های وارداتی هوشمند شد - اسید پاشی انتقامجویانه به روی کارفرما - افراد مشهور چقدر از اینستاگرام پول در می‌آورند؟ - پنج میلیون ایرانی در آستانه دیابت - داعش بعد از آزادی موصل کجا می‌رود؟ - کاهش نرخ دلار و سکه در بازار آزاد - ورود بحران قطر به مرحله جدید - آغاز پرداخت وام ویژه دکتری با شرایط جدید

رایگان