دانلود و خرید کتاب آشنایی با صنعت کامپیوتر (کاربینی) یوسف عباس نژادورزی
تصویر جلد کتاب آشنایی با صنعت کامپیوتر (کاربینی)

کتاب آشنایی با صنعت کامپیوتر (کاربینی)

معرفی کتاب آشنایی با صنعت کامپیوتر (کاربینی)

کتاب آشنایی با صنعت کامپیوتر (کاربینی) نوشتهٔ یوسف عباس نژادورزی و محمد نادعلی زاده چاری و مصطفی شافعیان است. انتشارات فناوری نوین این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب آشنایی با صنعت کامپیوتر (کاربینی)

کتاب آشنایی با صنعت کامپیوتر (کاربینی) به معرفی صنعت کامپیوتر و جوانب گوناگون آن می‌پردازد. مهندسی کامپیوتر یک رشتهٔ بسیار گسترده با فرصت‌های شغلی بسیار، هم در علوم کامپیوتر و هم در مهندسی الکترونیک، است. مهندسان کامپیوتر، اصول مهندسی را با فناوری سیستم‌های کامپیوتری ترکیب می‌کنند تا بتوانند دستگاه‌هایی را به‌وجود آورند که مورداستفاده سازمان‌ها و مردم عادی هستند. به عبارت ساده مهندسان کامپیوتر، نرم‌افزارها و سخت‌افزارها کامپیوتری را که ما در زندگی روزمره از آن‌ها استفاده می‌کنیم، به‌وجود می‌آورند. آن‌ها سیستم‌های کامپیوتری و ابزارهای ساخته‌شده در بخش فناوری اطلاعات را طراحی، توسعه و نگه‌داری می‌کنند. آن‌ها همچنین مسئول اطمینان از عملکرد صحیحِ دستگاه‌ها و نرم‌افزارها هستند. مهندسی کامپیوتر یک رشته دانشگاهی با تخصص‌های متنوع است که هرکدام مجموعه‌ای از مهارت‌ها و قابلیت‌های منحصربه‌فرد را در اختیار شما قرار می‌دهند. آشنایی با این مشاغل، انتخاب مسیر شغلی را برای شما آسان‌تر می‌کند.

خواندن کتاب آشنایی با صنعت کامپیوتر (کاربینی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران علوم رایانه‌ای پیشنهاد می‌کنیم.