کتاب درآمدی بر نسبت فلسفه و حقوق
معرفی کتاب درآمدی بر نسبت فلسفه و حقوق
کتاب درآمدی بر نسبت فلسفه و حقوق نوشتهٔ احمد واعظی است. انتشارات دانشگاه باقرالعلوم (ع) این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب درآمدی بر نسبت فلسفه و حقوق
کتاب درآمدی بر نسبت فلسفه و حقوق در ابتدای کتاب برخی از مسائل فلسفی برخاسته از حقوق را در ده پرسش مورد بحث قرار میدهد و بعد از آن به اجمال به تعاملات و تأثیرات فلسفه در حقوق میپردازد.
دانشگاه باقرالعلوم (ع) در پی رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۳ و با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری و با پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزهٔ علمیهٔ قم به منظور بالابردن سطح آگاهیهای سیاسی طلاب در زمینههای جهان اسلام، ایران و روابط بینالملل شروع به کار کرد. آموزش و پژوهش علوم انسانی دینی، به گونهای که پاسخگوی الزامات عصر ما باشد، به عنوان مأموریت اساسی این دانشگاه قرار گرفت. از آنجا که نقش بی بدیل و حیاتی پژوهشهای بنیادی و کاربردیِ مبتنی بر مبانی اسلامی (فلسفی، کلامی، فقهی و...)، در تولید علم دینی و سیاستگذاری جامعنگر و معطوف به نیازهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه، امری بدیهی و انکارناپذیر است، انتشارات دانشگاه باقرالعلوم آمادهسازی و انتشار محتویات آموزشی و پژوهشی را بر عهده گرفته است.
خواندن کتاب درآمدی بر نسبت فلسفه و حقوق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران فلسفه و حقوق پیشنهاد میکنیم.