کتاب زندگی در لحظه
معرفی کتاب زندگی در لحظه
کتاب زندگی در لحظه نوشتۀ جیل هاسن با ترجمۀ صادق شیخ الاسلامی در انتشارات ابوعطا به چاپ رسیده است.
درباره کتاب زندگی در لحظه
کتاب زندگی در لحظه ایدهها و فنونی ارائه کرده است که به فرد کمک میکنند به زندگی رویکردی همراه با حضور قلب داشته باشد تا لحظاتی زیباتر و پرمعناتر را تجربه کند و از الگوهای فکری ناسودمند و تکراری آزاد شود. بیشتر اوقات، سرعت زندگی باعث میشود فرصت نکنیم آنچه را اکنون در حال رخ دادن است تجربه کنیم. آنقدر در فکر کار فردا هستیم یا اینکه دیروز چه شد و چه نشد که تمام مدت، ذهن ما در حال قضاوت و تفسیر امور است. حضور در لحظه به ما این امکان را میدهد که بهجای گذر شتابزده لحظات زندگی، یکایک آن لحظات را تجربه کنیم. داشتن حضور قلب، ذهن را به روی ایدههای تازه و شیوههای جدید انجام امور میگشاید و باعث کاهش استرس و افزایش لذت زندگی میشود و آرامش و لذت در پی دارد. جیل هاسن میگوید یکی از دلایل اهمیت حضور قلب این است که نگرانی دربارۀ آینده اگر تشدید شود میتواند منجر به اختلال اضطراب شود چنانکه ماندن در گذشته افسردگی بههمراه دارد.
کتاب زندگی در لحظه در دو بخش تدوین شده است. بخش اول شامل «فهم حضور قلب» و بخش دوم «عمل کردن به آن» است. نویسنده در این کتاب روشهای داشتن حضور قلب را به مخاطب میآموزد. مخاطب با خواندن این کتاب یاد میگیرد که چگونه شیوههای پنداری و کرداری مثبتتری اتخاذ کند؛ آرامش و اعتمادبهنفس بیشتری داشته باشد؛ از الگوهای فکری ناسودمند و تکراری آزاد شود؛ در روابط خود دگرگونیهای مثبتی ایجاد کند و به سطح تازهای از درک و آگاهی از خود برسد.
خواندن کتاب زندگی در لحظه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زندگی در لحظه
«شاید فکر میکنی برای خضور قلب و زندگی در لحظه نیاز است ذهنت را سراسر تخلیه کرده و به وضعیتی روانگشته وارد شوی تا شرایطت بهتر شود. اما اینطور نیست؛ برای حضئر قلب ضرورتی ندارد آدم مقررات پیچیدهی مراقبه و مدیتیشن را پیشه کند. حضور قلب به این معنا نیست که ذهن انسان باید خالی باشد و احساسات باید سرکوب شوند. همچنین، نیاز نیست آدم سالها تمرین کرده و با آن ردای بلند و آزاد سفیدرنگ بر ساخلی زیبا در وضعیت لوتوس، بست بنشیند.»