دانلود و خرید کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد آلبرت آلیس ترجمه سیدخشایار کیافر
تصویر جلد کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد

کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد

معرفی کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد

کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد نوشتهٔ آلبرت آلیس و آرتور لانگ و ترجمهٔ سیدخشایار کیافر است. انتشارات کدیور این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد

کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد یک راهنمای عملی برای مدیریت و کنترل واکنش‌های عاطفی در مواجهه با رفتارهای تحریک‌آمیز دیگران است. این کتاب به خوانندگان ابزارها و تکنیک‌هایی را ارائه می‌دهد تا بتوانند از واکنش‌های افراطی و غیرمنطقی جلوگیری کنند و به جای آن با آرامش و منطق به موقعیت‌ها پاسخ دهند. دکتر آلبرت الیس و آرتور لانگ با بهره‌گیری از اصول روانشناسی شناختی و رفتاری، به خوانندگان ابزارها و تکنیک‌های متعددی را ارائه می‌دهند تا بتوانند از واکنش‌های افراطی جلوگیری کنند و به جای آن با آرامش و منطق به موقعیت‌ها پاسخ دهند. این کتاب با تمرینات عملی و راهکارهای مشخص، به خوانندگان کمک می‌کند تا باورهای منفی خود را تغییر دهند و با اعتماد به نفس بیشتری به چالش‌های روزمره زندگی بپردازند.

خواندن کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران توسعهٔ فردی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد

«تنها سه‌کاری هست که انسان‌ها می‌توانند انجام دهند؛ و شما در حال انجام همه آن‌ها هستید. (این حداقل برخی از چیزهایی را که احتمالاً در نظر می‌گیرید، حذف می‌کند.) شما هر سه مورد را تقریباً همیشه انجام می‌دهید، حتی زمانی که خواب هستید. اول، شما دارید فکر می‌کنید. برخی از شما در حال فکر به این هستید که سه چیز چی هستند. یا شاید در حال فکر به چیزی هستید که امشب یا در این آخر هفته رخ خواهد داد؛ یا درباره‌ی آنچه کسی به تازگی به شما گفته؛ یا این کتاب قرار است در مورد چه چیزی باشد؛ اما شما تقریباً همیشه در حال فکر به چیزی هستید. گاهی اوقات حتی از تمام افکارتان آگاه نیستید - اما اگر متوقف شوید و به آن‌ها توجه کنید، بیشتر آن‌ها را می‌توانید تشخیص دهید.

دوم، شما تقریباً همیشه در حال احساس کردن هستید و ما منظورمان گرم یا سرد، خسته یا درد نیست، بلکه احساسات است. گاهی اوقات یک احساس خفیف است، مانند احساس "کمی" عصبانی، "تا حدی" شادمان، "کمی" ناراحت، "نوعی" خوشحال یا "تا حدی" گناهکار. گاهی اوقات احساس بسیار شدیدی دارید، مانند خشمگین، پر از شادی، هیجان‌زده، افسرده، ناامید، خوشحال یا "واقعاً" گناهکار. انواع احساسات و شدت‌ها بسیار زیاد است - اما تقریباً همیشه در حال احساس چیزی هستید.»

تهدیدات سایبری و راه های مقابله با آن
ایستگاه آخر و چند داستان مهیج دیگر
پوریا جارچی
جامعه شناسی شبکه اجتماعی کلاب هاوس
پرنیا رضی پور
پرسش ها و پاسخ های دانشجویی (جلد سی و نهم)
ابراهیم حسینی
پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی دانش آموزان