کتاب هم قرنطینه ای
معرفی کتاب هم قرنطینه ای
کتاب الکترونیکی هم قرنطینه ای نوشتۀ سمانه جمشیدی است و انتشارات چراغ دیده آن را منتشر میکند. کتاب هم قرنطینه ای اولین کتاب سمانه جمشیدی است که داستانش در دوران کرونا سپری میشود.
درباره کتاب هم قرنطینه ای
داستان کوتاه یکی از راههای انتقال احساسات است. نویسنده برای بیان حقیقت احساسات و عواطفش به زبانی نیاز دارد که او را از سردی مکالمه روزمره دور کند و بتواند با آن خیالش را معنا کند و داستان و رمان همین زبان است. با داستان از زندگی ماشینی و شلوغ روزمره فاصله میگیرید و گمشده وجودتان را پیدا میکنید. این احساس گمشده عشق، دلتنگی، دوری و تنهایی و چیزهای دیگری است که سالها نویسندگان در داستانشان بازگو کردهاند.
داستان معاصر در بند چیزی نیست و زبان انسان معاصر است. انسان معاصری که احساساتش را فراموش کرده است و به زمانی برای استراحت روحش نیاز دارد. نویسنده در این کتاب با احساسات خالصش شما را از زندگی روزمره دور میکند و کمک میکند خودتان را بهتر بشناسید. کتاب هم قرنطینه ای زبانی روان و ساده دارد و آیینهای از طبیعتی است که شاید بشر امروز فرصت نداشته باشد با آن خلوت کند. نویسنده به زبان فارسی مسلط است و از این توانایی برای درک حس مشترک انسانی استفاده کرده است.
هم قرنطینهای داستان قرنطینه شدن اجباری یک دختر و پسر در دوران کروناست که بر خلاف سختیهای دوران کرونا قصه تم طنز دارد و پیچیدگیهای روابط زن و مرد را به تصویر میکشد. شخصیتهای داستان در طی این دو هفته قرنطینه با بخشهایی از شخصیت خودشان آشنا میشوند که هرگز تا قبل از آن ندیده بودند.
خواندن کتاب هم قرنطینه ای را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به داستانهای فارسی مناسب است.
بخشی از کتاب هم قرنطینه ای
«خب داشتم میگفتم. زدم توي صورتم و شروع کردم به گریه کردن. فري فکر نمیکرد من اینطوری برخورد کنم و میتی اینقدر برایم مهم باشد. میتی کیه؟ میتی یا همان مهدي پسر تپل همسایه بود؛ البته تپلیاش هیچ ربطی به کمربند شکمی من نداشت. اگر دوستش نداشتم حتماً بهش میگفتم تانک. این خرس مهربان یک تنه میتواند غذاي ده نفر را نوش جان کند. پسر صد و بیست کیلویی. کچل. با سیبیل قصابی. سبزه رو. تئوریسین نظریهی زندگی در حال. کـه در بدترین موقعیتها هم فشار خونش از هفت، هشت تجاوز نمیکند. به جهان آمده که کیـف کند. در دانشگاه عکاسی خوانده اما الان در اینستاگرام برنامهی آشپزی خودش را دارد و کلـی فالوئر عزیز از دور زندگی در حال را با او تجربه میکنند. وعده غذایی محبوبش، صبحانه است. برخلاف دیگر هنرمندان عزیزمان، از پنج صبح بیدار است و از همان زمانی که بیدار میشود و اي بسا از شب قبل، تدارکات صبحانه را دیده. اما اینکه میگویم صبحانه را بیشتر دوسـت دارد به این معنی نیست که خدای نکرده نسبت به بقیه وعدهها کم محلی میکند و بین آنهـا فـرق میگذارد. نه اصلاً! چون حتی اگر اندازهی فیل هم صبحانه بخوری، بعیـد اسـت ایـن سـایزی شوی! پس به یک نسبتی بین تمام وعدهها توازن برقرار کرده...»
موقعیت داستانی جذابی در هم قرنطینه ای فراهم میشود تا دختری با دو پسر جوان در یک اپارتمان یک بازه زمانی کوتاه را به یمن کرونا با هم دست به تجربه هایی از جنس زندگی بزنند. نویسنده از پس صحنه