کتاب قدرت اعتماد به نفس
معرفی کتاب قدرت اعتماد به نفس
کتاب قدرت اعتماد به نفس نوشتهٔ علی ایزدجو است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب قدرت اعتماد به نفس
کتاب قدرت اعتماد به نفس یک راهنمایی ارزشمند و کاربردی برای هر فردی است که میخواهد زندگیش را با اعتمادبهنفس بیشتر و آرامش واقعی تغییر دهد. این کتاب به شما کمک میکند تا از طریق راهکارهای علمی و عملی، بر موانع ذهنی خود غلبه کنید و به نسخهای بهتر از خودتان تبدیل شوید. اعتمادبهنفس فقط یک ویژگی نیست؛ بلکه مهارتی است که میتوانید با تمرین آن را در خود تقویت کنید. بسیاری از ما فکر میکنیم افراد با اعتمادبهنفس، از ابتدا چنین بودهاند؛ اما این کتاب با زبانی روان و علمی، شما را متقاعد میکند که اعتمادبهنفس مانند هر مهارت دیگری، قابل یادگیری است. در دنیای امروزی که اغلب با قضاوتها، ترسها و محدودیتها احاطه شدهایم، داشتن اعتمادبهنفس به یک ضرورت تبدیل شده است. این کتاب شما را گام به گام راهنمایی میکند تا با تکنیکها و تمرینهای دقیق، به تقویت اعتمادبهنفس خود بپردازید و نتایج مثبتی در تمامی ابعاد زندگیتان ببینید.
این کتاب فقط برای مطالعه تئوری نیست؛ بلکه نویسنده با ارائه تکنیکها و راهکارهایی که در زندگی روزمره به کار میآیند، به شما کمک میکند تغییرات کوچکی خلق کنید که به مرور به تغییرات بزرگتری منجر میشوند. قدرت اعتماد به نفس به شما میآموزد که چگونه با ابزارهایی مانند تعیین ارزشهای شخصی، پذیرش ترسها و کنترل افکار منفی، به راحتی از موانع عبور کنید و مسیر موفقیت را به سرعت طی کنید.
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب قدرت اعتماد به نفس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.