دانلود و خرید کتاب همه آنان از خدایان بودند ۲؛ ددسگال ۱ امین فرد
تصویر جلد کتاب همه آنان از خدایان بودند ۲؛ ددسگال ۱

کتاب همه آنان از خدایان بودند ۲؛ ددسگال ۱

معرفی کتاب همه آنان از خدایان بودند ۲؛ ددسگال ۱

کتاب الکترونیکی همه‌ٔ آنان از خدایان بودند ۲: دد سگال ۱ نوشتهٔ امین فرد در نشر فرهنگی فرد چاپ شده است. این کتاب دربارۀ دنیایی خیالی و اساطیری است که ماجراجویی‌های شخصیت اصلی، دگار، را در دل وقایع و رمز و رازهای کهن دنبال می‌کند. این اثر در سبک فانتزی سیاه نوشته شده و نویسنده برای غنای جهان‌سازی خود، دو زبان باستانی ابداع کرده است.

درباره کتاب همه‌ آنان از خدایان بودند ۲: دد سگال ۱

این کتاب دومین جلد از مجموعه‌ای داستانی است که در جلد نخست با عنوان رستگاری آغاز شده بود. در جلد دوم، پس از اتفاقاتی همچون ظهور هورکس‌ها در سرزمینی به نام هاگوت و آشکار شدن برخی رازهای هزاران ساله، شخصیت اصلی داستان، دگار، برای پی‌بردن به حقیقت تاریخ و تمدن‌های فراموش‌شده، هاگوت را ترک می‌کند و به سوی تمدن کرا رهسپار می‌شود. در این اثر، خواننده وارد دنیایی می‌شود که در آن خدایان، اژدهایان، کیمیاگران، و موجودات اسطوره‌ای حضوری پررنگ دارند. محور اصلی روایت، جست‌وجوی دگار برای کشف رازهای خانوادگی و رهایی از نفرینی کهن است؛ نفرینی که او را به ماجراهایی پیچیده و درگیرکننده می‌کشاند. نویسنده با فضاسازی دقیق، توصیف طبیعت، شخصیت‌پردازی، و استفاده از عناصر فرهنگی ساختگی، جهانی خاص و متفاوت خلق کرده است.

ساختار داستانی با روایت‌های پراکنده اما به‌هم‌پیوسته پیش می‌رود. فهرست فصل‌ها نشان می‌دهد که داستان بین شخصیت‌های مختلف در نوسان است و احتمالا دارای ساختاری اپیزودیک است. از جمله شخصیت‌هایی که در طول داستان نقش دارند می‌توان به راهو، اِرِون، دارث، اِرودا، بوف، کا، رومری و سینه‌سرخ اشاره کرد. در قسمت‌هایی از کتاب، توصیف دقیق و پرجزئیات از طبیعت، جانوران، و فضای زیست محیطی در کنار توصیف اعمال و افکار موجوداتی چون کژدُم، فضایی نمادین و فلسفی به روایت می‌دهد. این لحن توصیفی به غنای تصویری متن افزوده و مخاطب را بیشتر درگیر فضای داستانی می‌کند.

امین فرد نویسنده‌ی ایرانی است که مجموعه همه‌ی آنان از خدایان بودند را در سبک فانتزی سیاه به نگارش درآورده است. این مجموعه از معدود نمونه‌های معاصر فارسی در این سبک ادبی است که در آن نه تنها از عناصر اسطوره‌ای استفاده شده، بلکه زبان‌های باستانی ساختگی نیز برای شخصیت‌ها و جهان داستان طراحی شده است.

کتاب همه‌ آنان از خدایان بودند ۲: دد سگال ۱ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به ادبیات فانتزی، اسطوره‌شناسی، و داستان‌های پر رمز و راز با ساختار جهان‌سازی تخیلی مناسب است.

بخشی از کتاب همه‌ آنان از خدایان بودند ۲: دد سگال ۱

«کژدُم به بالای مجسمه رسید. مردِ طاس به مجسمه تکیه زده بود. کژدُم بدون درنگ به روی شانه مردِ طاس شتافت. مردِ طاس گفت: «از الان به بعد تمام هدف من از زنده ماندن، انجام دستوراتِ گوردا و گرفتن انتقاممان از هاگوتیان است.»

کژدُم به طرف گردنِ مردِ طاس شتافت. چروک‌های پوست مرد را می‌توانست به راحتی ببیند. شش مرد دستانشان را مشت کرده بودند و بلند گوردا را فریاد می‌زدند. کژدُم ضربانِ قلبِ مردِ طاس را حس می‌کرد. دم خود را عقب برد و با تمام قدرت به رگِ گردنِ مردِ طاس ضربه زد و هم‌زمان زهر خود را به داخلِ رگ فرو کرد.

صدای فریادی برخاست و بقیه افراد بُهت زده به مردِ طاس نگریستند. کژدُم خود را به روی زمین انداخت و با سرعت به گوشه تاریکی پناه برد و به جمع نگریست. مردِ طاس به روی زمین افتاد و با شدت تکان خورد و کسی جرات نداشت به او نزدیک شود. یکی از مردان گفت: «گوردا به ما رحم کند! گوردا عصبانیست.»

بدنِ مردِ طاس سرانجام آرام گرفت و خون از گوشهِ دهانش به بیرون جاری شد. بقیه مردان، با دیدن چهرهِ کبودِ او از جای برخاستند و شتابان به طرفِ دربِ معبد گریختند. کژدُم به سمت مجسمهِ گوردا رفت، پشتش را به او کرد، خاک را کنار زد و داخل آن پنهان شد.»

۱۴۰۳/۱۲/۲۴

ساعت جزر و مد
نویسندگان زن ژاپن
۴۶ گام تا رسیدن به موفقیت و زندگی ایده آل
فائزه مرتضوی
راهنمای گام به گام رایتینگ تسک ۱ (آیلتس آکادمیک)
محسن رحمانی
نگران نباشید
لین گربهورن
بنده استاد هستم!
فاطمه علمدار
مقاومت مدنی
ادم رابرتس
مقررات و حقوق آب (جلد نهم)
عباس بشیری
معاونت در جرائم
محمدرضا خانجانی
بازگشت برایان (دوزبانه)
گری پاولسن
تاریخ علم در فرهنگ و تمدن اسلام و ایران (کتاب دوم، جلد اول)
علی اکبر ولایتی
مراقبه و یوگا در ایام هفته