کتاب مرجع کامل مبانی برنامه نویسی در ++C
معرفی کتاب مرجع کامل مبانی برنامه نویسی در ++C
کتاب مرجع کامل مبانی برنامه نویسی در ++C نوشتۀ هومن صمدی بهرامی در انتشارات هوش آموز به چاپ رسیده است.
درباره کتاب مرجع کامل مبانی برنامه نویسی در ++C
دنیای امروز بهشدت نیازمند و وابسته به انواع برنامههای کامپیوتری و نرم افزارهاست. نرمافزارها تبدیل به اجزای جداییناپذیر از زندگی امروز ما شدهاند و بهسرعت در حال جایگزین شدن با نیروهای کار تجربی هستند؛ از این رو آموختن برنامهنویسی برای موجسواری بر این موقعیت جدید نیازمند توجه است. کتاب مرجع کامل مبانی برنامه نویسی در ++C باهدف آموزش الگوریتمنویسی و برنامهنویسی در پایتون از سطح مبتدی تا پیشرفته طراحی شده و تلاش کرده است با آموزش طبقهبندی شده و مثالها و تمرینهای متعدد و هدفمند مخاطب را تا رسیدن به نقطۀ قابل قبول در برنامهنویسی برای ورود به بازار کار یاری دهد.
خواندن کتاب مرجع کامل مبانی برنامه نویسی در ++C را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای کامپیوتر بهویژه برنامهنویسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مرجع کامل مبانی برنامه نویسی در ++C
اولین تلاش انسان برای ساخت کامپیتر برای تولید کامپیوترهای مکانیکی بوده است، که به آنها کامپیوترهای آنالوگ نیز گفته میشد. در این کامپیوترها به جای ماهیت صفر و یک اعداد دودویی، از کمیتهای مکانیکی و فیزیکی برای محاسبه استفاده میشد، بهعنوان مثال میتوان چرتکه را به عنوان یک ماشین مکانیکی اولیه برای کمک به محاسبات ریاضی نام برد. بلز پاسکال را میتوان یکی از اولین افراد نام برد، که برای ساخت کامپیوتر تلاش کردند. بلز پاسکال در سال ۱۶۴۲ اولین دستگاه محاسباتی مکانیکی اتوماتیک را که پس از چرتکه دومین ابزار مکانیکی برای محاسبات بود ساخت، پاسکال با هدف کمک به پدر حسابدار خود این دستگاه را ساخت تا بتواند به راحتی اعداد شش رقمی را با هم جمع و تفریق کند.»
تو مقایسم با آموزشای قبلی که تهیه کردم سرفصلای خیلی کاملتری داره که البته مثالاش خیلی بهم کمک کرد